FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Derby de România interzis! Dinamo a obținut toate actele, dar primarul nu acceptă meciul cu Steaua pe Arenă! România - Spania rămâne în pericol

Articol de - Publicat miercuri, 24 februarie 2016 13:21

Șansele ca Derby de România să se dispute pe Arena Națională scad considerabil, după ce primarul interimar Răzvan Sava a refuzat să își dea acordul.

Dinamoviștii au obținut în această săptămână toată documentația de care aveau nevoie pentru a organiza meciuri pe Arena Națională, însă s-au lovit de refuzul primarului. Deși ISU își dăduse acordul, iar tot ce mai trebuia pentru ca meciul cu Steaua să se dispute pe cel mai modern stadion din țară era semnătura primarului interimar, Sava a refuzat.

”S-au găsit portițe când a fost să plătească toți bucureștenii pentru stadion. Dar acum, când e nevoie de un acord, nu își asumă primarul responsabilitatea. Dacă noi, Ionuț Negoiță, Mircea Rednic, tot clubul, ne asumăm să se joace pe Național Arena, de ce n-o face și primarul?

Nu e normal ceea ce se întâmplă. Aproape cinci ani s-au jucat zeci de partide și nu s-a întâmplat nimic. Numai domnul primar știe de ce nu își asumă responsabilitatea. Am făcut toate demersurile și ne-am asumat toate responsabilități. Avem toate semnăturile, dar fără cea a primarului totul e degeaba”, a spus Ionel Dănciulescu, directorul sportiv al lui Dinamo, pentru GSP.RO.

Partida cu Steaua, din turul semifinalelor Cupei României, ar trebui să se dispute pe 3 martie. Dacă nu se va ajunge la un acord, aceasta se va disputa în ”Ștefan cel Mare”.

România - Spania în pericol

Refuzul primarului riscă să dea peste cap și planurile echipei naționale a României. ”Tricolorii” au programat pe 27 martie superamicalul cu Spania, care ar urma să se dispute pe Național Arena. Cum varianta Cluj Arena nu e pe placul ibericilor, sunt șanse mari ca partida să nu se mai dispute, dacă nu vor fi rezolvate din timp problemele cu stadionul.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (56)
gelu.popica
gelu.popica  •  24 Februarie 2016, 19:31
Postat de seriful778 pe 24 Februarie 2016, 17:58

defapt steluta palpaie pe locu 5 si are sanse foarte mari ca dupa aceasta ultima etapa sa cada pe 6 :)))

esti prost sau te prefaci ?? nici daca bate iasiu si li-se da 10 p tot nu ne ajunge. Steaua are 43 de puncte iar Iasiu are 36 de puncte. La o victorie a Iasiului sar face 39 deci ??? Steaua pe 5 si Iasiu pe 6, mama ce ne-a mai intrecut muahahahahahhahahahahhaaha prosti sunt dinamopvistii.

seriful778
seriful778  •  24 Februarie 2016, 17:58
Postat de lacatusdinamovistu pe 24 Februarie 2016, 14:03

si acum ce fac cele 2 echipe ..se lupta la playoff ? Dinamo locul 2 ,steaua fcbpiytesti locul 4 la 4 p de locul 2 ..daca erai istet puteai sa pui altfel problema sa ataci derby-ul ..daca steaua numai este si in locul ei activeaza o echipa care ia furat identitatea din 2004 parca asa spun cei de la mapn prin sentinta data de CCJ ..cum sa mai fie un derby ..CLONA E O EHCIPA INFIINTATA 2015 si ocupa ilegal si abuziv loc in liga 1 ..asa puteai sa te motivezi viuzavi de derby ..nici eu nu il consider derby dor o ambitie ca DINAMO sa astupe gura literatului si a inganfatului ipocrit reghee comandat de nevastasa ...NU E DERBY

defapt steluta palpaie pe locu 5 si are sanse foarte mari ca dupa aceasta ultima etapa sa cada pe 6 :)))

seriful778
seriful778  •  24 Februarie 2016, 17:54

Lasa ca jucam pe Dinamo si iara le servim 3 in 1. Pana acum de cate ori am jucat pe Stefan cel Mare am castigat impotriva ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (56)
Comentează