FOTBAL  »  Superliga  »  REZILIERE

EXCLUSIV Despărțire-surpriză în Liga 1: un transfer de marcă al verii s-a spulberat după doar 4 etape! » "Nu avea niciun sens să mai stau"

Articol de - Publicat miercuri, 09 august 2017 14:32

Venit în vară la ACS Poli Timișoara, deși a negociat și cu Mouscron, atacantul Cristi Bud și-a reziliat contractul. Acesta a bifat 5 partide pentru timișoreni, în care nu a marcat niciun gol.

Potrivit informațiilor GSP.RO, vârful 33 de ani a decis să nu mai continue la formația lui Ionuț Popa, aflată pe locul 8, din cauza situației financiare precare de la club și a atmosferei neprielnice.

"Situația era foarte nasoală și nu mai avea niciun sens rămân la club. Jucătorii, staff-ul, toți cei care sunt la echipă nu merită un astfel de tratament. Echipa se află într-o situație incredibilă și chiar nu pricep de ce pentru că toată lumea se chinuie să salveze clubul ăsta.

Domnul primar se chinuie de atâta vreme să găsească soluții, dar i se pun tot felul de piedici. Președintele și vicepreședintele au venit cu bani d-acasă. Cum să faci performanță în asemenea condiții? Nu mai era deloc o atmosferă în care să poți juca fotbal, să faci performanță. Am zis că plec, să stau acasă o perioadă și voi vedea ce o să fie. Nu am niciun fel de ofertă, nu m-a căutat niciun club, dar nu puteam să joc în situația aia de acolo.

Oricum nu am luat niciun leu de când am semnat contractul cu Timișoara. Că stăteam la echipă sau că stau acasă e fix același lucru. Le mulțumesc tuturor timișorenilor, tuturor celor din echipă pentru perioada pe care am petrecut-o acolo. Vreau să rămânem în relații bune, chiar dacă aș putea să vorbesc mult despre haosul de la Timișoara. Dar nu vreau, n-ar fi corect să fac asta. Nu vreau să acuz pe absolut nimeni, vreau doar să le mulțumesc!", a declarat Cristi Bud în exclusivitate pentru Gazeta Sporturilor.

De-a lungul anilor, Bud a mai jucat la Gaz Metan, CFR Cluj, Bihor Oradea, Debrecen, Pandurii și Milsami Orhei. 

În sezonul trecut, Bud a fost golgeterul lui CFR Cluj, marcând de 11 ori pentru ardeleni în Liga 1

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
pol1tehnicaiasi
pol1tehnicaiasi  •  09 August 2017, 18:05

vine la Iasi

cneius
cneius  •  09 August 2017, 16:21

Nici o surpriza...surpriza a fost faptul ca s-a dus acolo

dora
dora  •  09 August 2017, 16:11

Ba la Chiajna.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează