FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV Detalii despre situația lui Denis Alibec! Ce s-a întâmplat de când n-a mai jucat

Articol de GSP - Publicat luni, 09 octombrie 2017 13:44

Denis Alibec (26 de ani) a jucat ultimul meci pentru FCSB pe 24 septembrie, atunci când vicecampioana a învins-o pe teren propriu pe Dinamo, scor 1-0. Pubalgia, dar mai nou și durerile de spate l-au împiedicat pe Denis să poată fi pe teren la meciurile cu Lugano (2-1) și Sepsi Sfântu Gheorghe (4-0).

Sunt două săptămâni de când Denis face exericiții speciale pentru a scăpa de durerile care l-au împiedicat să dea cel mai bun randament, dar să se și antreneze așa cum trebuie.

Surse GSP.RO susțin că fotbalistul a mai scăpat de durerile la spate, care s-au ameliorat  în ultimele zile. N-a mai avut nici probleme din cauza pubalgiei, asta și pentru că exercițiile pe care le-a făcut au fost controlate, situație total diferită față de cea din meci. 

Denis ar vrea să intre la meciul cu Voluntari, de vineri, ora 20:45, însă doctorii i-ar fi spus că încă nu este bine să forțeze și ar putea totuși să mai aștepte o săptămână până când va reveni pe gazon. Decizia va fi luată cu o zi înainte de meci. 

Dacă nu va juca nici cu Voluntari, ar putea să fie pe bancă la meciul de pe 19 octombrie cu Hapoel BeerSheva din grupele Europa League, când i se va acorda cel puțin o repriză, urmând ca la meciul cu ACS Poli Timișoara de duminică, 22 octombrie, să evolueze sigur.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (16)
1457239794357835
Darius Salagean  •  09 Octombrie 2017, 15:35

Mai terminati odata cu *** asta de fotbalist. Este singurul atacant din liga 1 care nu a marcat nici un gol in 13 etape. Sau trebuie sa-l tineti in viata ***?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

valeri_gazaev100
valeri_gazaev100  •  09 Octombrie 2017, 15:27
Postat de arsenie_b pe 09 Octombrie 2017, 14:29

Macar gazaev ala a fost banat? Bine, oricum are mai multe conturi, dar cel putin sa-l blocheze pe cat posibil.. ***

N-am primit nici macar cartonas galben. Am luat o pauza, dar o intrerup daca vrei =))

valeri_gazaev100
valeri_gazaev100  •  09 Octombrie 2017, 15:24

Un singur proces a castigat gigi cu talpan. Stiti care ? ala cu denumirea fcsb. Talpan nu a vrut nici sa-i lase numele fc fcsb, ce om rau =)) Noi ne bucuram ca l-a castigat. fc fcsb suna super amuzant. Si inca ceva : fcsb nu e steaua !! =))))

Vezi toate comentariile (16)
Comentează