FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Detalii de ULTIMA ORĂ despre vânzarea clubului Dinamo: "A fost pornită procedura de preluare a pachetului majoritar!"

Articol de - Publicat vineri, 16 martie 2018 11:45

Omul de afaceri Adrian Thiess a recționat în exclusivitate pentru GSP.ro după apariția materialului "Masoneria vinde Dinamo! El este omul de afaceri care îi ajută pe investitorii străini să cumpere clubul lui Negoiță", publicat în ediția tipărită a Gazetei Sporturilor, precum și pe siteul GSP.ro. (DETALII AICI)

Thiess a ținut să facă precizări în exclusivitate despre unele informații publicate în paginile ziarului, dar și despre posibila vânzare a clubului din Șoseaua Ștefan cel Mare.

"Mă simt nevoit să vorbesc și să fac unele clarificări. Am preferat să tac în ultima perioadă pentru că nu era rolul meu să vorbesc despre această posibilă tranzacție. Nu era treaba mea să dau detalii și amănunte de culise pentru că nu sunt eu cel care cumpără clubul Dinamo. Nu masoneria vinde Dinamo! Să fim serioși. Cred că lumea trebuie să știe exact cum stau lucrurile și voi vorbi o singură dată despre asta pentru că, repet, nu este treaba mea", a declarat Thiess.

"Procesul de preluare nu este unul simplu"

Acesta a continuat să facă dezvăluiri în premieră pe marginea acestui subiect: "Singurul rol pe care eu, Adrian Thiess, îl am în această chestiune este de consultant! Mă simt jenat că apar tot felul de discuții în presă care chiar nu iși au rostul în momentul de față. Sunt doar speculații și lumea nu trebuie să fie mințită.

Există pornită o procedură pentru preluarea pachetului majoritar al clubului Dinamo București, dar această operațiune e una de durată, cu multe acte, documente, consultări, audit, avocați, și-așa mai departe. Nu se vinde un club de azi pe mâine, iar în cazul de față procedura poate dura câteva luni. Pentru că au pornit discuțiile firma interesată de preluarea pachetului majoritar a angajat în acest sens una dintre cele mai bune case de avocatură din România, dar procesul de preluare nu este unul simplu".

"Ar fi o oportunitate extraordinară!"

Gazeta a scris zilele trecute că este forma de o societate extrem de bine cotată din Marea Britanie. "Există clauze clare de confidențialitate, există un non disclosure agreement semnat, nu pot să dau niciun fel de detaliu suplimentar. Repet, singurul meu rol în această discuție este doar de consultant! Nu cumpăr și nici nu vând eu ceva! Sunt prea multe speculații despre rolul meu în această chestiune care chiar nu-și au rostul în momentul de față.

Tot ce pot să spun, și o fac pentru prima și ultima dată, este că există o procedură inițiată și că cei care vor să preia pachetul majoritar sunt foarte serioși. Ar fi o oportunitate extraordinară dacă clubul Dinamo se va vinde către aceast grup, dar, cum vă spuneam, procesul e unul de durată, nu de azi pe mâine", a declarat în exclusivitate pentru GSP, omul de afaceri Adrian Thiess.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (73)
florisking
florisking  •  17 Martie 2018, 09:28

suna interesant, sa speram ca o sa-l cumpere niste oameni, care o sa aiba rezultate atat in afaceri cat si pe plan sportiv. am avut atatia ani rabdare, o sa mai avem si cateva luni. sa vedem ce va iesi...

ray51
ray51  •  17 Martie 2018, 09:01

Probabil va exista si vreun stadionas la urma urmei, dar sa nu uitati ca ZONA este una dintre cele mai atractive si 'olfactive' din Bucuresti !!!

fece5beinadn
fece5beinadn  •  16 Martie 2018, 21:15

Clona oierului infractor cand se desfiinteaza?

Vezi toate comentariile (73)
Comentează