FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

EXCLUSIV Detalii neștiute din cantonamentul Viitorului » Problema delicată pe care o are Nicolas Popescu

Gică Popescu și fiul său Nicolas în cantonamentul Viitorului
Gică Popescu și fiul său Nicolas în cantonamentul Viitorului

Articol de , - Publicat marti, 22 ianuarie 2019 17:19

Surpriza din lotul Viitorului mai are nevoie de un timp până să devină un jucător pregătit pentru prima ligă. Nicolas Popescu (16 ani) se antrenează separat, în sală, cu exerciții menite să-i amelioreze starea în care se află. 

El are dureri din cauza creșterii accelerate din ultima vreme. S-a dezvoltat mult într-un timp scurt și au crescut doar oasele, musculatura a rămas în urmă. Din cauza asta are dureri și lucrează pentru a remedia problema.

Hagi îl luase pe fiul lui Gică Popescu în lotul echipei mari pentru că-l consideră unul dintre tinerii cei mai promițători din club, alături de atacantul Alexi Pitu.

„Poate deveni la fel ca Busquets”, crede Gică despre Nicolas, un mijlocaș defensiv mai tehnic, mai fin față de profilul pe care l-a avut tatăl lui.

Popescu junior a jucat în naționala U15 și are doar 16 ani acum, e considerat un fotbalist cu un viitor important inclusiv de către oamenii din Federație, care îl cunosc de la lotul de juniori. Hagi a încercat să-l introducă în programul seniorilor în prima parte a stagiului din Antalya, însă problemele medicale mai amână dobândirea statutului de senior.

„E mult mai greu la echipa mare decât la juniori, e diferență de forță, de intensitate. Fac tot ce depinde de mine să mă acomodez, să mă descurc”
Nicolas Popescu, mijlocaș Viitorul

3 fiide foști fotbaliști sunt în lotul Viitorului: Ianis Hagi, Nicolas Popescu, Denis Drăguș. Mai e Alexi, nepotul lui Adrian Pitu, și Robert, nepot al actorului Horațiu Mălăele

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
fairplayromania
fairplayromania  •  22 Ianuarie 2019, 20:47

Alt sfoiegit....suntem mîncaţi...adio performanţe la Naţională. Următorii 15 ani iar ne uitam pe bulgari... Ianis -Rege si Nicolas -împărat ....:):) Bine că nu a avut si Becali băiat, că acum aveam Tridentul de Aur....:):)

knuty
knuty  •  22 Ianuarie 2019, 19:28

Are problema faptul ca taica su a fost un PUSCARIAS un fost INFRACTOR dovedit de Justitia romana!!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close