FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Dezvăluiri din vestiar » Debandadă fără precedent la Dinamo: ce au decis jucătorii lui Bratu

Articol de GSP - Publicat duminica, 01 aprilie 2018 14:48

Informații din interiorul clubului susțin că jucătorilor lui Dinamo nu le mai pasă de acest sezon. Motive: circul creat în jurul formației, legat de vânzarea acestuia, plus dezvăluirile conform cărora foarte puțini fotbaliști din actualul lot vor fi păstrați din vară.

Dinamo se îndreaptă ușor, dar sigur, către cel mai negru sezon din istoria de 70 de ani a grupării. Eșecul de acasă cu ultima clasată, Juventus Colentina (1-2), e o nouă rușine după eliminarea din play-off-ul Ligii 1 și din Cupa României. Un nou nivel minim atins, înfrângerea aducând două noi borne negative în palmares:

  • O singură dată în istorie s-a mai întâmplat ca Dinamo să piardă acasă în fața ultimei clasate: în chiar primul sezon de la înființare, pe 27 martie 1949, când Gaz Metan Mediaș s-a impus în Capitală cu 2-1.
  •  Cu eșecul de vineri seară, roș-albii au ajuns la cota de 6 în acest sezon pe propriul teren, egalând cea mai proastă serie din istorie, din 1957/1958.

Nu le mai este mintea la Dinamo

Dacă la nivel de conducere nu se știe ce obiective vor aduce viitoarele luni, vorbindu-se fie de salvarea de la retrogradare în ediția viitoare, fie de vânzarea clubului, fotbaliștii au intrat într-o stare de nepăsare totală. "Este debandadă!", au confirmat chiar ei, sub protecția anonimatului.

Jucătorilor nu le mai este mintea la Dinamo și vor încheia sezonul, într-un fel sau altul, din inerție. "N-au frică de stăpân, nu-i interesează de culori, de istorie, fiecare face ce vrea", acuza Claudiu Vaișcovici. Și sursele GSP confirmă: "Pe Ionuț Negoiță nu-l mai interesează de echipă, i-a pasat toate sarcinile președintelui Alexandru David. Salariile jucătorilor, mari, mici, trebuie onorate, altfel, dacă se întârzie și vreunul depune memoriu, se poate ajunge la faliment. Negoiță nu s-a impus în fața fotbaliștilor, acum nici nu-i mai interesează ce se întâmplă până la vară".

"Nu știm ce va fi din vară, care mai rămâne, care pleacă, nu există nicio strategie de viitor pentru sezonul următor. Venim la antrenament și încercăm să ne facem treaba cât putem", au explicat fotbaliștii.

"Își caută viitorul"

Posibilitatea vânzării clubului sau varianta ca suporterii să se organizeze și să preia Dinamo îi lasă rece pe jucători. "Majoritatea își caută deja angajamente pentru viitor. Au auzit și au citit că nu mai fac parte din planurile echipei, aud și văd toate declarațiile contradictorii de la cei care pot prelua gruparea, văd cum se ceartă suporterii între ei", au explicat nu doar apropiații grupării, ci chiar și oficialii.

"E posibil ca jucătorii să nu fie concentraţi din cauză că unii pleacă. Dar trebuie să trecem peste orice şi să pregătim meciul de la Botoşani. Se poate şi mai jos, dacă judecăm după cum am evoluat vineri seara"
Florin Bratu, antrenor Dinamo

"Fotbaliștii nu au respectat ce le-a spus antrenorul, aşa cum au şi recunoscut după partidă, iar asta ridică un mare semn de întrebare. Mulţi nu mai sunt cu gândul la Dinamo! Bratu lucrează mult pe partea motivaţională, dar jucătorii trebuie să priceapă, nu poate antrenorul să facă totul de unul singur"
Ștefan Grigorie, ex-mijlocaș Dinamo, la TV DigiSport 

140.000 €este bugetul lunar de salarii în acest moment la Dinamo, al treilea din Liga 1, după FCSB și CFR Cluj

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (81)
306640699727631
Nae Ionescu  •  03 Aprilie 2018, 12:57

UN PESTE *** DE LA CAP. OAMENI CARE AU VENIT CU BANI FURATI CA UN NEGOITA CU FRATE PRIMAR SI UNCHI SECU GENERAL NEA ANGHELACHE AU FACUT BANII PE MUNCA. AU FOST BAGATI LA INAINTARE DE BAIETII CU OCHI ALBASTRI. BADEA SI EL O CUTRA BATRINA GINERE DE IOAN TELEAGA DINCA ASA CA POPOVICIOIU AVIND NEVESTE FETELE SECURISTE CU GRAD MARE ALE LUI IOAN TELEAGA DINCA... ***. CE MAI VRETI? NU VOR SA SCAPE DE DINAMO SI BADEA TINE DE NISTE MAGAZII. TIRIAC ARE STOP DE LA SECU CA DOR SI EL ESTE SECU MAI RCENT DESCONSPIRAT TITI IONESCU NUMELE DE COD NU S-A BAGAT... CEVA ASTEAPTA EI. CEVA VOR FACAE CA SA NU PIARDA JUCARIA. IATA CA STDIONUL INCA ESTE INCERT CEEA CE FACE CA SA NU SE COMITA VREO CUMPARARE... IN ACEST CONTEXT DE VINZARI DE JUCATORI, CUMPRARI DE JUCATORI FARA VREUN CRITERIU APOI UN CONTRA SI MUTU CARE SI-AU BATUT JOC NU FAC DECIT SA TRADEZE. JUCATORII SINT CA ORICARE DINTRE VOI. CUM ATI MAI STA LA FABRICA UNDE LUCRATI DACA SE VINDE DACA ISI BAT JOC DE VOI AIA CRE CONDUC? LUCESCU O ZGUDUIE SI EL IAR DINU NU VREA BATAIE DE CAP SI II AJUNGE PENSIA URIASA PLUS GRADUL DE GENERAL PENTRU CA ASA ESTE ... SI LA STEAUA SI LA DINAMO SE DAU GRADE PE PUNCTE O SFIDA LA ADRESA GENERALILOR ADEVARATI. O ADUNATURA DE *** CARE NU AU DUMNEZEU... AR TREBUI SA PLECE DE ACUM JUCATORII SA JOACE CU DINU SI ANGHELACHE.. CA SINT BUNI LA CLANTA... AU AVUT NOROC DE UN REGIM SI UN MINISER PENTRU CA MUREAU DE FOAME INTR- O LUME LIBERA... ACUM DAU SFAATURI ... ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

vasy86le
vasy86le  •  02 Aprilie 2018, 08:38

Daca nu le mai pasa de restul sezonului sa nu le mai pese nici de salarii, pai de ce sa fii platit daca nu muncesti? sau si astia sunt asistati social?

khal_37
khal_37  •  01 Aprilie 2018, 21:47

De ce dezinfornati...acel buget salarial era pregatit in cazul in care rinamo castiga campionatul. Media salariala este in realitate de 3000 de euro iar cum clubul de la rin hotel are in componenta 22 de jucatori sunt 66000 de euro. Plus Bratu si staff-ul tehnic alti 12000 sunt 88000 de euro. De ce dezinformati. Bugetul lui fc rinamo bukale este egal cu cel al clubului Juventus Colentina si mai mic decat al lui Astra, Gaz Metan, Selsi, Poli Iasi, Viitorul, Chiajna sau Voluntari. Este printre ultimele 3 din campionat ca si nivel de salazare si nu invers cum prostiti voi lunea.

Vezi toate comentariile (81)
Comentează