FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Dezvăluiri din vestiarul lui Dinamo » Jucătorii contestă vehement decizia lui Andone

Articol de GSP - Publicat luni, 24 octombrie 2016 09:24

Pus căpitan de Ioan Andone după 30 de minute în tricoul lui Dinamo, Dan Nistor nu are viață ușoară cu noii săi colegi.

Ediția de azi a Gazetei Sporturilor dezvăluie că jucătorii lui Dinamo sun nemulțumiți de decizia antrenorului și vor ca Antun Palici să fie noul lor căpitan.

Croatul a încheiat partida cu Pandurii, 4-0, în calitate de căpitan al formației după ieșirea lui Nistor, iar acest lucru s-ar putea permanentiza. Trebuie doar ca Ioan Andone să fie de acord.

Jucătorii vor să-l propună pe Palici drept căpitanul lor, considerându-l un mai bun exemplu ca lider pe teren, lăudându-l pe acesta.

Palici, 28 de ani, a venit la Dinamo în vara lui 2015 și s-a impus rapid printre titulari. În acest sezon a jucat 12 meciuri și a marcat un gol.

Citește toate detaliile despre dorința jucătorilor în ediția tipărită a Gazetei Sporturilor sau pe platforma Gazeta Digitală și vezi de ce vor dinamoviștii să schimbe căpitanul și ce spun aceștia despre Palici.

Alte subiecte exclusiv print:

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (33)
10203320898183264
Mirel Grigoriu  •  24 Octombrie 2016, 17:28

Cum li se da voie unor nesimtiti care iau bani buni si la timp, sa stabileasca ei regulile pe care trebuie sa le respecte?

dinamo_fcd_in_adn
dinamo_fcd_in_adn  •  24 Octombrie 2016, 16:22
Postat de ares123 pe 24 Octombrie 2016, 15:56

Tu esti pe absolut toate articolele despre Steaua. Si bine inteles toata sleahta platita de zugrav sa denigreze Steaua non-stop...indiferent de subiect. Asta cum o comentezi ?

Tu vorbesti, ce cauti aici???? AICI E DINAMO nu fcsb, mai cauta......

red_panzer
red_panzer  •  24 Octombrie 2016, 16:10
Postat de juliusmad pe 24 Octombrie 2016, 15:32

pai tu nu esti ***?? :))

ai raspuns DOMINICANE?:)) Credeam ca ti-a mancat COCOSELUL LIMBA :) sTII CARE E PRIMUL TAU SEMN DE inferioritate si frustrare masculina? faptul ca injuri si jignesti pe oricare nu-ti impartaseste opiniile

Vezi toate comentariile (33)
Comentează