FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

EXCLUSIV Dezvăluiri din vestiarul Stelei » Reghe și Becali au analizat escapada lui Tamaș! Ce au decis cei doi

FOTO: Ștefan Constantin
FOTO: Ștefan Constantin

Articol de GSP - Publicat miercuri, 26 octombrie 2016 10:52

Așa cum GSP.RO a prezentat în exclusivtate, Gabi Tamaș a făcut din nou circ în Centrul Vechi din București, după ce s-a îmbătat.

Deși la revenirea la Steaua, în februarie, Gigi Becali anunța că îl va da afara pe fundaș la următoarea ieșire de acest gen, dar fundașul va scăpa de pedeaspsă.

Ediția de azi a Gazetei Sporturilor prezintă detalii din interiorul Stelei și dezvăluie cum au decurs discuțiile dintre Reghe și Gigi Becali. 

Gigi Becali i-a solicitat ieri lămuriri lui Reghe privind escapada lui Gabi, iar antrenorul i-a transmis că acesta era în timpul liber și că jucătorul nu trebuie pedepsit.

"Era în timpul lui liber, face parte din grupul de jucători care nu vor face deplasarea la Suceava. Avea liber, iar în timpul liber poate să facă tot ce vrea", a fost mesajul clar al lui Reghe.

Tamaş are parte de un program separat de pregătire şi se va antrena azi sub comanda lui Reghe, după care echipa va pleca în Moldova, pentru meciul de mâine, de la Suceava, iar Gabi alături de alţi oameni de bază vor rămâne la Bucureşti.

Citește materialul integral în ediția tipărită a Gazetei Sporturilor și pe platforma Gazeta Digitală și află toate detaliile de la Steaua și vezi îm ce alte episoade controversate a fost implicat fundașul.

Alte materiale EXCLUSIV PRINT:

- Profit, nu centru de tineret! De ce contestă Becali inițiativa Federației
- "Câinele" muşcă din "câine" - Culisele celei mai caraghioase întâlniri din fotbalul românesc
- EXCLUSIV A mitraliat tot ce mișcă în fotbalul românesc: "Becali e un oier, Iordănescu e un om cu două fețe, iar ăsta e un nenorocit"
- Adversarele și arbitrii au făcut diferența! De ce este Reghe mai bun decât Rădoi
- Mergeți pe mâna noastră! Cele mai tari pariuri de azi

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
haideusicfr
haideusicfr  •  26 Octombrie 2016, 21:00

Un *erou* printre ..eroi.

haideusicfr
haideusicfr  •  26 Octombrie 2016, 20:58

Reghecampf a hotarat sa-i mai dea un deti (100) de rachiu. Supliment, ca si asa nu joaca la Suceava. Fraierii de la CFR l-au pus pe liber pe talentatul jucator. Dupa o seara de pomina.In timpul liber.

819602521427859
Stancu Florin  •  26 Octombrie 2016, 15:33
Postat de Stefan Iuliu pe 26 Octombrie 2016, 12:26

Poate ne explicati si noua in ce limba e scris paragraful de deschidere al articolului: "Deși la revenirea la Steaua, în februarie, Gigi Becali anunța că îl va da afara pe fundaș la următoarea ieșire de acest gen, dar fundașul va scăpa de pedeaspsă."....... Mai facem si ceva scoala cand ne angajam intr-o redactie??? Nu de alta, dar ne facem de ras :)

...si ca in fiecare duminica il va insoti la slujba sa se spovedeasca si sa BEA aghiazma!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează