FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV Dezvăluiri halucinante: "Turnee ilegale de POKER pe bani în cantonamentul FCSB! Gigi habar n-are!"

Articol de GSP - Publicat joi, 20 aprilie 2017 00:18

Venirea lui Denis Alibec la FCSB a schimbat inclusiv Regulamentul de ordine interioară al vicecampioanei. Reghecampf și Mihai Stoica îi fac toate poftele atacantului de 26 de ani și au închis ochii la una dintre doleanţele fostului campion al României cu Astra, fără ca patronul echipei să afle!

Dacă în mandatele precedente ale lui Reghe la FCSB jocurile de noroc erau interzise în cantonament, iar amenzile erau destul de grase dacă fotbaliștii erau prinși în fapt, acum lucrurile s-au schimbat radical! Stafful a cedat rugămintilor lui Alibec și le permite fotbaliștilor să joace uneori, chiar in cantonament, poker pe bani!

Citește în zori la chioșcuri sau online - AICI - după ora 00:00 dezvăluirile incredibile făcute de un insider pentru Gazetă!

Riscurile sunt inclusiv penale! “Distracția” roș-albaștrilor e drastic sancționată de Codul Penal: “Se pedepsește cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă organizarea sau îngăduirea jocurilor de noroc, într-o casă particulară, în scopul de a realiza foloase materiale”. 

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (45)
ray51
ray51  •  21 Aprilie 2017, 08:32

Codul Penal este o alcatuire (de multe ori) de ineptii. Habar n-aveti ce se intampla in lumea inalta a Justitiei romane. Ce partide, ce sume, ce spectacole, cat fum si whisky de buna calitate...

andyandrei2015
andyandrei2015  •  20 Aprilie 2017, 21:53
Postat de valyomanyd pe 20 Aprilie 2017, 00:40

Sunt aceiasi haterii care inaintea meciului cu CraiOlguta au facut PATRU articole cu plecarea iminenta a lui Contra si conditiile neprofesioniste in care se antreneaza Dinamo ? Uite o aberatie cat Casa Poporului..." dinamovistii sunt nevoiti sa colinde Bucurestiul cand ploua, la Saftica terenul devine impracticabil " :))) Pai, cum sa colinde , cand are DOUA terenuri in Stefan cel Mare ? :))

sunt,ai dreptate

capca1
capca1  •  20 Aprilie 2017, 14:39

Buei, ziariști(scuze, am greșit!), nepregătiților: cum demonstrați că, în cantonament , sunt organizate jocuri de noroc în vederea obținerii de foloase materiale ?Ce, le dă voie să joace contra cost sau, le asigură mese de joc cu care să-i taxeze ?! GSP organizează jocuri de noroc și ar trebui pedepsită : la noroc, publicați articolele de tot plânsul și câștigați foloase materiale din click-urile primite ! Plus infracțiunea de înșelăciune, că numai articole sportive nu-s astea, de le publicați voi ! Și, dacă găsesc un avocat bun, vă demonstrez că uzurpați calități oficiale, deși, știu, ziaristul nu are calitate oficială. Cei mai mulți dintre voi nu aveți calitate, ați scăpat de penal !

Vezi toate comentariile (45)
Comentează