FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV Dezvăluiri inedite despre Gnohere: "Alergam cu el ca să slăbească, dar Capră a zis că nu plătește un obez"

Articol de - Publicat joi, 18 ianuarie 2018 16:24

Harlem Gnohere este golgeterul Ligii 1, unde a reușit să marcheze de 12 ori în acest sezon. Fotbalistul a ajuns prima oară în România la Petrolul, unde a fost luat de Tibor Selymes. 

Patronul de atunci de la Petrolul, Dan Capră, nu l-a vrut sub nicio formă, fiind deranjat de greutatea pe care atacantul care scrie istorie în Liga 1 o avea. Tibor Selymes explică tot ce s-a întâmplat atunci cu vârful FCSB-ului. 

-⁠ Puțină lume știe că dumneavoastră l-ați adus pe Gnohere în România...

- Da, la Petrolul. L-am văzut vreo jumătate de an. L-am urmărit mult și chiar am zis că e un jucător care în România poate face performanță. A venit la Petrolul cu 113 kilograme! Alergam cu el ca să slăbească. Făceam antrenamente separate. A slăbit vreo 10 kilograme în două săptămâni, dar a pierdut din forță.

-⁠ De ce a plecat de la Petrolul atât de repede?

- Am avut un clinci cu domnul Capră, care mi-a zis că el nu plătește un obez cu 4.000 de euro pe lună. Eu știam că, dacă va rămâne două luni, va deveni cel mai bun din România. Din păcate, n-a existat răbdare! Capră îmi zicea că dacă Gnohere dă un gol, el se lasă de fotbal! Norocul nostru că s-a lăsat între timp...

-⁠ Cum l-⁠a luat Dinamo?

- Capră l-a dat afară fără să știm noi, i-a reziliat contractul. Mircea Rednic a fost mai isteț și l-a luat imediat. Și el îl cunoștea pe Gnohere. A intrat pe fir și l-a acontat. Uitați unde a ajuns acum!

34 de goluri 
a marcat atacantul în Liga 1, 17 pentru Dinamo și 17 pentru FCSB 

1.600.000 €este cota lui Gnohere pe transfermarkt

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
mateiserban
mateiserban  •  19 Ianuarie 2018, 01:28

Unde a ajuns acum? Un obez care a da vreo 20 de goluri in campionatul Mamaliga. Mare realizareeeeee

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close