FOTBAL  »  Superliga  »  SCANDAL

EXCLUSIV Dezvăluiri spectaculoase din culise: Hagi crede că e lucrat de Giovanni!

Articol de GSP - Publicat joi, 17 mai 2018 00:37

Ediția tipărită de joi a Gazetei Sporturilor dezvăluie adevăratul motiv care a stat în spatele atacului pe care Gică Hagi l-a lansat la adresa selecționerului Cosmin Contra. 

UPDATE 18:40

Gică Hagi a reacționat: "Din punctul meu de vedere, relația cu Ioan Becali a fost mereu foarte bună. Am colaborat foarte bine cu Giovani Becali și nu am avut, nu am și nici nu voi avea ce să-i reproșez, așa cum s-a speculat în articolul menționat, dar în acest moment lucrez cu un alt impresar".

"Regele" e convins că Giovanni Becali, apropiat al lui Contra, ar influența selecțiile la lot și i-ar bloca pe Ianis și pe ceilalți jucători de la Viitorul pentru că aceștia sunt reprezentați de un impresar rival, Pietro Chiodi. 

"Cine comandă lucrurile? Toate indiciile mele duc spre acest lucru, că se fac convocările prin spate! Sunt prea mulți de la Viitorul? Poate se supără cineva, Cosmine, care ți-e drag ție!". Hagi a amestecat nervi și opinii în discursul cu care l-a "masacrat" pe Contra, dar a mai aruncat și aluzia aceasta: "Se supără cineva care ți-e drag ție!". La cine s-a referit? La Ioan Becali.

Ce motiv ar avea Giovanni să lucreze contra lui Hagi, să-i influențeze în direcția asta pe Contra și pe Pantaleo Corvino, cu care impresarul a făcut primul transfer în 2001, Gică Popescu la Lecce? Becali l-a reprezentat și pe fotbalistul Hagi, sunt amândoi aromâni și au avut o legătură puternică multă vreme. Relația s-a stricat în mai multe episoade:

1. Gică s-a supărat când a plecat de la echipa națională, în 2001, și s-a plâns că n-a fost susținut. Acuzația nu a fost îndreptată doar către Mircea Sandu, l-a vizat și pe Ioan Becali, care n-ar fi făcut "scut" pentru selecționer după ratarea calificării la Mondial în urma barajului cu Slovenia. Nu a simțit din partea lui ajutorul pe care-l aștepta. 

Citește toate episoadele, ce legături are Contra cu Giovanni, doar în Gazeta Sporturilor de joi (ediția tipărită - la chioșc, ediția digitală - AICI)

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (29)
1260234347346768
Ioan Trisi  •  17 Mai 2018, 20:40

Cred ca fotbalul romanesc a ajuns la mana unor machedoni.Cine nu stie,si pe timpul lui Ceausescu machedonii erau o specie diferita.Nu stiu din ce cauza,dar asa era.Sa comenteze un constantean care sigur stie situatia mai bine.Ca acum apar fluctuatii intre ei este de ochii lumii si sigur in avantajul tot al lor.

fangigi
fangigi  •  17 Mai 2018, 16:22

Adica crede ca e lucrat de unu de-al lui? Un machidon ca si el? Ceva nu se leaga!

dakesis
dakesis  •  17 Mai 2018, 12:29

pai bai jurnalisti de cancanisti... cand puneti poze din astea jignitoare si aveti un continut al articolelor de asa nivel, la ce fel de comentarii va asteptati?

Vezi toate comentariile (29)
Comentează