FOTBAL  »  Superliga  »  DOSARUL TRANSFERURILOR

EXCLUSIV Dezvăluirile unui politician important după condamnările din Dosarul Transferurilor: "Trebuie implementat alt sistem" :O

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 august 2014 00:00 / Actualizat vineri, 15 august 2014 15:39

Viorel Hrebenciuc este unul dintre cei mai cunoscuţi politicieni români şi un apropiat al Stelei, iar în Gazeta Sporturilor de astăzi a acordat un interviu exclusiv de 4 pagini.

Hrebenciuc a dezvăluit pentru prima dată cum a ajutat-o pe Steaua să scape de suspendarea UEFA, dar a abordat şi alte subiecte interesante. Interviul exclusiv poate fi găsit în ediţia tipărită, dar şi pe platforma Gazeta Digitală.

Politicianul a vorbit şi despre condamnările din fotbalul românesc şi a explicat de ce i se par exagerate şi ce sistem ar trebui implementat în România:

"Mi s-au părut disproporţionate condamnările faţă de prejudiciul care se presupune că a fost, de 1,5 milioane de euro. Aici trebuie schimbată legislaţia în vigoare.

Uitaţi-vă în Germania, la Uli Hoennes, dacă ar fi pledat vinovat şi ar fi recunoscut toată suma pe care a deturnat-o, ar fi fost condamnat cu suspendare, plus recuperarea prejudiciului. N-a recunoscut toată suma, a luat cu executare.

Cred că şi la noi, dacă ar fi existat aşa ceva, toată lumea ar fi fost mai fericită în Dosarul Transferurilor, inclusiv bugetul de stat. Vedeţi, din toate dosarele penale, numai 5 la sută s-a recuperat din prejudiciul dovedit. Puţin, infim.

Fotbalul românesc este mult mai curat, clar. Metodele aplicate înainte nu mai pot fi aplicate azi"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (76)
andyj91
andyj91  •  16 August 2014, 11:41

"Mi s-au părut disproporţionate condamnările faţă de prejudiciul care se presupune că a fost, de 1,5 milioane de euro." - sa-nteleg ca pt 1,5 milioane de euro sunt prea multi 4-5 ani de puscarie? Inseamna ca daca jefuiesc vreun magazin la intamplare si fug cu 2000 de lei, ar trebui sa stau o noapte la parnaie, nu?..

silviu74
silviu74  •  16 August 2014, 09:39

E DISPROPORTIONATA CONDAMNAREA ????? AU LUAT MULT PENTRU UN PREJUDICIU DE CATEVA MILIOANE ??? BINE CA FEMEIA CARE A FURAT FLORI DE PE DOMENIUL PUBLIC A FOST CONDAMNATA LA 2 ANI SI JUMATATE !!!

microbuzulbotosani
microbuzulbotosani  •  16 August 2014, 00:41

ce poza proasta. hiar nu se gasea una din care sa reiasa chipul lui george copos?zici ca ar fi piratul din caraibe."Vedeţi, din toate dosarele penale, numai 5 la sută s-a recuperat din prejudiciul dovedit. Puţin, infim." denota cat de prosti sunt guvernantii care nu au curajul sa dea o lege prin care sa li se confiste averile celor vinovati.

Vezi toate comentariile (76)
Comentează
Close