FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV Dialog halucinant între Nicolae Dică și Denis Alibec » Jigniri și miștouri în fața tuturor: " Ești «o pușcărie» de antrenor!" vs. "Să vorbești când dai gol"

Articol de GSP - Publicat marti, 15 mai 2018 09:12

Așa cum GSP.RO a anunțat în exclusivitate, situația lui Denis Alibec este tot mai complicată și va pleca în vară de la FCSB după ce s-a certat cu Dică și patronul Gigi Becali.

Alibec a încheiat relația cu Dică, pe care l-a jignit grav. Antrenorul l-a sunat pe Becali și a obținut acceptul să-l scoată din lot pe cel mai scump fotbalist, de care clubul încearcă să scape cât mai curând.

Relația Dică - Alibec a trecut de la înțepături la un scandal în toată regula și se încheie aici, fiindcă evenimentele recente fac imposibilă continuarea. La antrenamentul de duminică, Denis a depășit comentariile obișnuite, nu doar că i-a răspuns antrenorului, de data asta l-a jignit de-a binelea. 

Dialogul care a incendiat colaborarea

Atacantul s-a enervat fiindcă i se făceau observații în timpul pregătirii. "Bă, da' mai lasă-mă, că m-ai zăpăcit! Numai de mine te iei întruna!", a reacționat la adresa lui Dică. Antrenorul nu l-a exclus pe loc, l-a luat la mișto: "Să vorbești când oi da și tu vreun gol la Steaua!". 

Alibec a continuat să acumuleze nervi și a explodat: "Să nu vorbesc eu? Dar tu de ce vorbești, mă? Ești «o pușcărie» de antrenor! Măcar să mă fi certat un antrenor bun, nu tu!". Dialogul, povestit de surse din staff, s-a încheiat cu excluderea lui Denis din antrenament și din lot. De data asta nu l-a mai salvat nici Becali, care l-a titularizat destul de des de la începutul anului împotriva formei dezastruoase și în ciuda cifrelor excelente pe care le are concurentul pe post, Gnohere. 

Denis oricum nu mai era vreun favorit al lui Dică, deși astă-vară au pornit cu un istoric important, fuseseră colegi de cameră când amândoi jucau la Viitorul. Nicolae a încercat să-l disciplineze, atacantul a avut un comportament violent față de antrenor și față de staff, în general, inclusiv în timpul meciurilor. Pe Mihai Stoica l-a înjurat în timpul unei partide disputate la Ovidiu. 

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (35)
847153178690789
Ticu Troya  •  17 Mai 2018, 20:28

Forzza Alibec !

andy_2008
andy_2008  •  16 Mai 2018, 02:06

O mizerie de jucator este Alibec asta.Bravo Dica.

indolentu
indolentu  •  15 Mai 2018, 17:43

ba intr un fel are dreptate cind tu ca antrenor primesti ordine de sus si stai 10 minute pe telefon prin parcare ce antrenor iesti tu?in loc sa te duci la pauza in vestiar la jucatori tu stai prin parcare cu mobilu la ureche ca sa primesti indicatii pretioase

Vezi toate comentariile (35)
Comentează