FOTBAL  »  Superliga  »  INTERVIU

EXCLUSIV Dialog tulburător cu Băcilă, la mai bine de 4 ani de la accidentarea provocată de Gardoș: "I-ai făcut rău unui om şi chiar să nu te intereseze?!"

Articol de GSP - Publicat vineri, 29 ianuarie 2016 12:26

Ajuns la 32 de ani, Cosmin Băcilă evoluează la echipa secundă a celor de la ASA Tg. Mureș. 

Fundașul dreapta a vorbit în exclusivitate pentru Gazeta Sporturilor despre accidentarea gravă pe care i-a provocat-o Florin Gardoș, în 2011, la meciul Steaua - Pandurii 1-2, și spune că fundașul nu s-a mai interesat de soarta lui.

"Cînd eram pe patul de spital, am fost vizitat de mulţi oameni, mi s-au făcut promisiuni de nici nu le mai ţineam numărul, după care a dispărut mediatizarea şi n-au mai fost nici oameni, nici altceva.

În 4-5 ani de atunci, că nici nu mai ştiu cînd a fost, m-am obligat să uit!, Gardoş ar fi putut să dea un telefon, deşi nu stau eu în telefonul lui: «Ce faci, mă băiatule? Cum te mai simţi? Eşti bine, pe unde mai joci?».

Pică nu-i port. Chiar n-am nimic cu el. Am stat şi m-am gîndit: «Mă, chiar aşa să nu te intereseze, i-ai făcut rău unui om şi să nu te intereseze?!". Să ai un moment, aşa, de om. Asta e!», a spus Băcilă, pentru Gazeta Sporturilor.

Băcilă a suferit o intervenție chirurgicală complicată, iar medicii i-au operat fractura transversală de la oasele gambei stîngi, durînd un an pînă cînd a jucat fotbal din nou.

Citește în ediția tipărită sau în varianta digitală interviul integral cu Băcilă, află ce frustrare are jucătorul și ce vis vrea să își îndeplinească înainte de a se retrage.

ALTE ARTICOLE EXCLUSIV PRINT

Ruptură totală! El a dinamitat relația dintre Gigi Becali și Anghel Iordănescu: culisele din spatele conflictului Steaua - MApN

2016 propune românilor o ofertă fără precedent de competiții sportive la TV

Nu ratați ponturile din pagina dedicată pariorilor!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (70)
982994491775575
Cristian Radulescu  •  30 Ianuarie 2016, 10:32

Acest comentariu este pentru Cosmin Bacila! Ceea ce am vazut a fost o actiune criminala a lui Gardos. Incearca sa gasesti un avocat ca sa-l actionezi in instanta si sa-i ceara sa-ti plateasca daune materiale pe masura raului pe care ti l-a facut!

nebraska
nebraska  •  30 Ianuarie 2016, 09:42
Postat de Viorel Mardare pe 29 Ianuarie 2016, 16:13

Ba prostilor si spun asta la suporterii de la ***.Ba *** cand Muresan la zgariat pe un *** de al vostru vuiau televiziunile ***. Bai rapanasilor voi a-ti uitat de Condurache ala care la rupt pe viata ***.Aveti onoarea si recunoasteti ca numai intr-o tara de prosti ca romanica *** mai poate exista.O echipa de puscariasi si de penali cu suporteri falsi generali ca Nastase etc***

+10

987582911275137
Florin Serban  •  30 Ianuarie 2016, 00:12

Si cand te gandesti ca acum se da mare roman pe facebook si ratatti il promoveaza ca roman adevarat.

Vezi toate comentariile (70)
Comentează