FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CFR CLUJ, SÂMBĂTĂ, 20:45, DIGI, TELEKOM, LOOK, GSP.RO

EXCLUSIV Dilema lui Dică: tinerețe sau maturitate » Cum poate arăta FCSB în meciul cu CFR Cluj

Articol de - Publicat vineri, 09 februarie 2018 20:31

Tehnicianul FCSB are doar două mari semne de întrebare în privinţa primului ”11” de mâine seară: pe cine să aleagă dintre Man şi Teixeira, dar şi dintre Coman şi Cristi Tănase?

Există câteva certitudini în privinţa echipei cu care FCSB va aborda derby-ul cu CFR. Gnohere şi Alibec sunt suspendaţi, Bălaşa e în continuare inapt medical, în timp ce sârbul Planici a fost recuperat şi va fi în primul "11".

Totuşi, tehnicianul vicecampioanei are două mari dileme. Ambele se leagă de numele celor care vor evolua în ofensivă pe cele două benzi ale terenului.
Dică are de făcut o alegere, în ambele cazuri, extrem de interesantă. Între un fotbalist cu mare experienţă şi unul foarte tânăr. În partea dreaptă, Man a dezamăgit la Mediaş, unde a evoluat modest, iar Becali a solicitat să fie schimbat la pauză, ceea ce s-a şi întâmplat.

Alternativa puştiului Man, doar 19 ani, este un jucător care are aproape dublul vârstei lui. Teixeira a ajuns la 37 de ani şi jumătate şi la Mediaş a fost MVP, alături de Budescu.

MIJLOCAŞ DREAPTA

Dennis Man - 19 ani
# 21 de meciuri
# 1.454 minute
# 6 goluri
# 2 pase de gol
# 6,10 media GSP

Filipe Teixeira - 37 de ani
# 15 meciuri
# 784 minute
# 1 gol
# 1 pasă de gol
# 5,85 media GSP

Adversar direct: Mario Camora

În partea stângă, opţiunile par asemănătoare, dar alegerea e şi mai greu de făcut. Florinel Coman a fost suspendat cu Gaz şi a şi acuzat o gripă acută în săptămâna premergătoare startului de campionat, lucru care l-a împiedicat să se antreneze la capacitate normală. Cristi Tănase are cu 12 ani mai mult decât Coman, a bifat câteva minute la Mediaş, dar nici el nu e foarte bine pus la punct cu pregătirea fizică.

MIJLOCAŞ STÂNGA

Florinel Coman - 19 ani
# 13 meciuri
# 551 minute
# 3 goluri
# 3 pase de gol
# 5,77 media GSP

Cristi Tănase - 31 de ani
# 1 meci
# 17 minute
# 0 goluri
# 0 pase de gol

Adversar direct: Cristi Manea

Dacă Dică va alege experienţa, atunci Teixeira şi Tănase va fi un cuplu de aproape 70 de ani, în timp ce tandemul Man - Coman nici măcar n-adună 40 de ani împreună. 

3.450.000 €au costat Florinel Coman şi Dennis Man, 2,4 milioane au fost transferurile, iar 1,05 milioane răscumpărarea procentelor de revânzare

ECHIPA PROBABILĂ FCSB
A. Vlad - R. Benzar, V. Găman, Planici, Momcilovici - Pintilii, Nedelcu - Teixeira, Budescu, Cr. Tănase - Fl. Tănase

Şi Dan are o dilemă: iese Ioniţă sau Mailat?

În cazul CFR-ului, semnele de întrebare sunt mult mai puţine. Vor lipsi sigur Omrani, suspendat, şi Boli, accidentat, iar Manea, menajat cu Chiajna, va fi titular în locul lui Peteleu. Va reveni Deac în primul "11", suspendat etapa trecută, iar întrebarea e: în locul cui va reintra el? Foarte puţin probabil în locul lui Djokovici, un fotbalist extrem de apreciat de Petrescu. În acest caz, Dan va alege dintre Ioniţă şi Mailat pe cel care va sta pe bancă. 

ECHIPA PROBABILĂ CFR
Arlauskis - Cr. Manea, Vinicius, A. Mureşan, Camora - Djokovici, Hoban, Culio - Al. Ioniţă, Ţucudean, Deac

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (24)
haideusicfr
haideusicfr  •  10 Februarie 2018, 18:00

Pe locul unde joaca de obicei Deac l-ati trecut pe Ionita.

atentu
atentu  •  10 Februarie 2018, 09:06
Postat de fc_mioritza pe 09 Februarie 2018, 20:55

FC FCSB a intrat în luna mortii: CFR, Lazio, Dinamo, Lazio, Talpan! Sa.i tinem lumanarea!

Veşnica lor pomenire !!!

balauru48
balauru48  •  09 Februarie 2018, 22:24

De parca ar face Dica echipa...

Vezi toate comentariile (24)
Comentează