FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Dinamo i-a găsit înlocuitor lui Nemec » Cine e atacantul pe care a pus ochii Miriuță

Articol de - Publicat duminica, 10 decembrie 2017 00:01

Mihai Neicuțescu, 19 ani, împrumutat la Târgoviște, e în atenția lui Miriuță pentru compartimentul ofensiv care-l va pierde pe Nemec.

Vine mercato, iar Dinamo și-a obișnuit suporterii să se miște bătrânește în perioadele de transferuri, mai ales că Negoiță nu e adeptul investițiilor serioase în achiziții de jucători. Miriuță a luat în calcul aducerea unor fotbaliști liberi de contract din străinătate, dar îi are în vizor și pe cei tineri împrumutați de "câini" la grupările din primele două ligi.

Dinamo va fi obligată să mute în compartimentul ofensiv, fiindcă Nemec și-a făcut bagajele, iar una dintre soluțiile la îndemână și ieftină, fiindcă un junior câștigă în jur de 500 de euro pe lună, este Mihai Neicuțescu. Vârful de 19 ani e împrumutat acum la Chindia Târgoviște, locul 3 în liga secundă, formație ce se luptă la promovare.

Deja a dat gol rivalilor

Fotbalistul, fost campion în primăvară cu echipa Under 19 condusă de Florin Bratu, a fost trimis de Contra la Târgoviște. Acolo, atacantul ce poate evolua și mijlocaș central ofensiv a marcat de 4 ori și-a oferit 7 assist-uri în 16 meciuri. Plus o "dublă" într-un amical cu FCSB (3-3)!

Visul cel mare al puștiului e să se întoarcă la Dinamo, să fie cooptat la prima echipă și să devină titular acolo. "Am crescut la Dinamo. Mi-aduc aminte prima dată când am intrat pe poarta stadionului, un copil, și am întrebat-o pe mama, văzând acea arenă ce mi se părea imensă: «Aici o să joc eu?!». Iar ea mi-a răspuns: «Da». În fiecare zi, muncesc și joc fotbal ca să-mi îndeplinesc dorința de a juca pentru prima echipă a lui Dinamo pe stadion, să dau goluri sau pase decisive. Dinamo e totul pentru mine", a explicat Neicuțescu pentru Gazeta Sporturilor. 

"De mic am avut simțul porții. Viziunea de joc mi-am creat-o pe parcurs, când am fost folosit și ca mijlocaș central. Îmi place la fel de mult și să marchez, și să creez"
Mihai Neicuțescu, atacant Chindia

"La Dinamo n-am avut șanse să joc până acum dintr-un motiv sau altul. N-am prins nici măcar un cantonament cu prima echipă, așa că am ales să merg la liga a doua. Am făcut bine venind la Târgoviște"
Mihai Neicuțescu, atacant Chindia

Nici la old-boys nu se înțeleg!

Președintele Asociației Old-Boys Dinamo 2000, Florin Cheran, și vicepreședintele Nicușor Vlad au remis un comunicat prin care au acuzat că acțiunea de aseară, de la Focșani, la care a participat o echipă de old-boys a clubului a fost organizată fără aprobarea lor! Aseară, au fost invitați în Moldova, printre alții, Prunea, Dănciulescu, Adrian Iordache, Tom Cristea, Ciobotariu și Daniel Florea, duelându-se cu Steaua la care au jucat Paraschiv, Lincar și Ghionea. "Orice acțiune organizată fără respectarea prevederilor noastre statutare nu e legală. Ne rezervăm dreptul de a acționa în justiție pe cei ce fac astfel de acțiuni ilegale, neavând acordul Consiliului de Conducere", au precizat Cheran și Vlad. 

ALTE ARTICOLE DIN EDIȚIA DE AZI

Costel Enache îi avertizează pe elevii lui Dică: "E timpul să rupem blestemul!"

Decizie de neînțeles la FCSB! Becali i-a oferit prelungirea contractului, dar el nici n-a vrut să audă!

Idolul transformat în dușman revine în "Ștefan cel Mare"

Reghe îl agită pe Dică prin declarațiile sale

Nu rata cele mai bune ponturi în pagina dedicată pariorilor!

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (13)
calinescu_
calinescu_  •  10 Decembrie 2017, 17:04

GLUMA PROASTA ......!!!! DINAMO ARE NEVOIE DE UN QAKA SI JOSANTOS DE LA IASI , DE ARTEAN DE LA POLI , DE MARC , BUD SI DEACONU DE LA CHIAJNA SI DE BALAN DE LA VOLUNTARI ....!!!!! CU ASTIA INTRAM IN PLAY OFF ....!!!

mosvasile
mosvasile  •  10 Decembrie 2017, 12:16

Pana una alta il are pe Rivaldinho,pe care nu il foloseste!

dinamo_fan
dinamo_fan  •  10 Decembrie 2017, 10:52
Postat de daweroirl pe 10 Decembrie 2017, 07:55

dar in iarna intra in ultimele 6 luni de contract !~:)))ai uitat legea!?

in ultimele 6 luni poate sa place doar daca vrea Dinamo. deci nu se pune problema ca daca Dinamo sa aiba nevoie el sa nu-l poata folosi. cap patrat !

Vezi toate comentariile (13)
Comentează