FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Dinamo se bate cu Steaua pentru un fost jucător de la Rapid » Ce-i oferă "cîinii" și ce spune fotbalistul

Articol de GSP - Publicat marti, 16 iunie 2015 09:16

Dinamo continuă să caute jucători pentru a se întări, iar oficialii "cîinilor" au pus ochii pe Marcel Gecov, unul dintre cei mai apreciați fotbaliști ai Rapidului.

Dinamo îl dorește pe mijlocașul de 27 de ani care în returul sezonului trecut a evoluat pentru Rapid.

Ediția tipărită a Gazetei Sporturilor de astăzi anunță că Dinamo a făcut deja o ofertă pentru Gecov.

"S-a făcut o ofertă, am studiat-o, mai trebuie îmbunătăţită. Mai sînt şi alte cluburi din România interesate de Gecov, Pandurii, CFR Cluj, plus Sparta Praga, Lech Poznan și unul din Grecia. Chiar şi Steaua a întrebat de el. Să vedem ce va fi în continuare, Gecov e fotbalist de calitate şi liber de contract", a confirmat impresarul lui Gecov.

Pentru a-l aduce, Dinamo trebuie să îi ofere măcar 7.500 de euro pe lună, cît avea la Rapid, însă au apărut neînţelegeri întrucît roş-albii vor să dea doar 5.000 de euro pe lună, plus bonusuri.

3
goluri în 17 meciuri a înscris Gecov pentru Rapid în primăvară, toate însemnînd victorii pentru giuleşteni: 1-0 cu Steaua, 1-0 cu Gaz Metan şi 1-0 cu Concordia

În ediția de astăzi a Gazetei Sporturilor sau în varianta digitală poți vedea ce spune Gecov despre o revenire în Liga 1.

Alte subiecte din ediția exclusiv print de azi:

✓Copy-paste după Reghe » Gazeta a asistat la primele antrenamente conduse de Rădoi și prezintă în detaliu metodele de pregătire
✓Premianții școlii Dinamo » Ei sînt puștii cu care Rednic vrea să se lupte în Liga 1
✓Raț povestește cum a încercat o recuperare miraculoasă înainte de meciul cu Irlanda de Nord

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (74)
731538780308997
Marinel Enescu  •  17 Iunie 2015, 07:01

un jucator bun steaua ar face bine sa nu-l scape

andyandrei2015
andyandrei2015  •  17 Iunie 2015, 01:23

nu vine la noi,fiindca nu e intersat creditoru fariseu

zidane92
zidane92  •  16 Iunie 2015, 18:28
Postat de zecs93 pe 16 Iunie 2015, 17:48

ma confuzi cu alti ***, eu mereu am zis ca negoita e un *** *** zgarciob, uitate pe articolele precedente si ai sa-ti tragi o palma din aia groasa pentru ce ai spus!!!

ok atunci,scuze !!!!

Vezi toate comentariile (74)
Comentează