FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Dinu + Lucescu și Țiriac la Dinamo!? » Dezvăluiri de ultimă oră: "Este interesat"

Articol de - Publicat sambata, 24 martie 2018 09:33

Dinu se implică activ în preluarea clubului de către ONG-ul gândit de fani și are de gând să-și folosească influența pentru a atrage în proiect nume mari.

Mister a trecut la treabă! Cornel Dinu l-a sunat pe fostul său coleg de la Dinamo și echipa națională, Mircea Lucescu, și i-a propus să se alăture proiectului pus la cale de suporteri. Conform surselor Gazetei, Lucescu i-a transmis lui Mister că este interesat și că vrea să vadă toate detaliile când se va întoarce în România. Mai mult, Il Luce ar fi întrebat la ce preț se ridică tot pachetul de acțiuni deținut de Ionuț Negoiță, semn că tehnicianul de 72 de ani ar fi dispus să preia clubul din Ștefan cel Mare.

"Să fie o singură tabără"

Dinu intenționează să aibă discuții, în viitorul apropiat, cu mai mulți oameni cu potențial financiar care să se alăture proiectului, printre ei fiind și Ion Țiriac, cel mai bogat român și dinamovist recunoscut.

În acest moment, pe lângă ONG-ul susținut de Mister, mai există două grupuri de fani care vor să cumpere acțiuni de la Negoiță. Dinu are de gând să îi adune pe toți ultrașii la un loc. Procuroru' ar fi transmis suporterilor că fără unitate nu se va ajunge la țelul dorit și insistă pentru acest aspect, să existe o singură tabără care să negocieze cu Negoiță. 

1.800.000.000 €este averea lui Țiriac, conform Top 300 Capital din 2017

5.000.000 €vrea Negoiță în schimbul pachetului majoritar de acțiuni

2 titluri a câștigat antrenorul Dinu cu Dinamo. Ca jucător a fost de 6 ori campion

 

Are precontract cu Thiess

În acest moment, Negoiță este în discuții cu fondul de investiții din Orient reprezentat de masonul Adrian Ragnar Thiess. Cele două părți au semnat un precontract, iar stadiul negocierilor a ajuns în faza în care managementul clubului Dinamo a dat acces la acte interne fondului de investiții, urmând să se facă un audit detaliat.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (47)
fangigi
fangigi  •  24 Martie 2018, 20:12
Postat de randoom._.. pe 24 Martie 2018, 12:43

*** cand am pierdut noi cu schalke cu 4-0? inca din contra noi tot timp[ul am facut meciuri bune cu schlke. am facut egaluri si ne-am batut de la egal la egal cu ei. STEAUA BUCURESTI CAMPIOANA LUMII ESTI.

18-09-2013 Schalke-fcsb 3-0! Umilinta are continuitate la fcsBuftea indiferent de competitie! Indiferent daca adversarul este din Gelsenkirchen sau Hermannstadt!

kwd2015
kwd2015  •  24 Martie 2018, 18:57
Postat de comedy.central pe 24 Martie 2018, 18:40

Exceptand gigiștiiidioți care nu inteleg ce caută pe aici, altceva decat sa jigneasca fara rost sub protectia adâncă a gsp, restul sunt idei interesante. Numai ca nu stiu daca se poate ceva pana nu devii propietar al clubului si in acte! ? pana atunci toate sunt doar stiri de o zi....

tu, care stai doar cu jiji in gura, ai ipocrizia sa scrii asta? Poate va duceti langa rapid, sa radem putin impreuna..

fangigi
fangigi  •  24 Martie 2018, 18:52

Dinu cu Il Luce sunt ca soarecele si pisica! Niciodata cei doi nu vor conlucra, sub nici o forma!

Vezi toate comentariile (47)
Comentează