FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

EXCLUSIV Doi fundași într-o zi! Becali a anunțat pentru GSP.ro: "Au semnat" » Prima reacție a unuia dintre jucători

François Affolter
François Affolter

Articol de - Publicat marti, 24 ianuarie 2017 17:10

Mihai Bălașa a semnat cu Steaua până în 2021. La semnarea contractului a fost prezentă și Anamaria Prodan, mandatată de Gigi Becali să rezolve acest transfer. De asemenea, Valeriu Argăseală și un reprezentant al firmei de impresariat din Italia cu care fundașul are contract au fost și ei prezenți. Jucătorul va pleca joi dimineață în Turcia și seara va face primul antrenament sub comanda lui Laurențiu Reghecampf. Miercuri va efectua vizita medicală. 

21:40 
19:00

 Bălașa a vorbit în premieră după rezolvarea transferului. 

"Sunt fericit dacă domnul Becali a spus că s-a înțeles cu cei de la AS Roma. Cu mine n-a avut mult de lucru, pentru că eram convins să vin la Steaua. Singurul lucru care trebuia să se rezolve era între cele două cluburi.

Mi-am dorit să joc aici și aștept să plec în cantonament. Anamaria Prodan a fost mereu alături de domnul Becali în această perioadă de transferuri și sunt bucuros că am ajuns la Steaua, echipă la care mi-am dorit să joc", a spus Bălașa pentru GSP.RO.

____________

Știre inițială: 

Fundașul polivalent Mihai Bălașa (22 de ani) și stoperul François Affolter (26), elvețianul anunțat aseară în premieră de GSP.ro, au semnat azi cu vicecampioana României. Informația a fost confirmată de Gigi Becali. 

"Da, este adevărat. Bălașa a semnat și cred că deja a semnat și elvețianul. Merg în cantonament", a zis Gigi Becali în exclusivitate pentru GSP.RO. Detalii aici despre Francois Affolter!

Pentru transferul fundașului de la AS Roma, Steaua a plătit 500.000 de euro celor de la AS Roma, dar italienii au păstrat și-o clauză de 15% dintr-un eventual viitor transfer. Bălașa va câștiga 10.000 de euro pe lună. 

"Îmi doresc să joc! Vreau să ajung cât mai repede în cantonamentul Stelei, să mă acomodez, să îmi cunosc colegii", a fost declarația lui Bălașa de ieri.

Bălașa a fost vândut de Viitorul la Roma în 2013. A jucat pentru giallorossi doar la nivel de "primavera", la tineret. Apoi a fost împrumutat la Crotone, pentru care a evoluat doi ani. Stagiunea trecută a fost cea mai bună din istoria clubului calabrez, promovat în Serie A. Mihai n-a fost păstrat și în lotul pentru prima ligă, s-a întors la Roma, care l-a dat la Trapani. Un împrumut cu ghinion.

Sicilienii au luptat pentru promovare în sezonul trecut, dar se comportă dezastruos în stagiunea actuală, pe ultimul loc, la opt puncte de primul loc care se salvează. Iar Bălașa a jucat foarte puțin, doar două meciuri ca titular. Becali i-a pus lui Bălașa în contract o clauză de reziliere de 5 milioane de euro.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (112)
ortega
ortega  •  25 Ianuarie 2017, 11:05

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

937342923006304
Talpos Mircea  •  25 Ianuarie 2017, 07:08

Mihai Bălașa a semnat cu Steaua sau cu F.C. Sportiv Becali ?

florica_din_racaciuni
florica_din_racaciuni  •  25 Ianuarie 2017, 01:32
Postat de samertx pe 24 Ianuarie 2017, 22:47

***

Moș Samy, de ce te-au moderat ăștia?

Vezi toate comentariile (112)
Comentează