FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

EXCLUSIV Dorit de trei formații din Liga 1, Herea a semnat astăzi! Prima reacție a fotbalistului

Articol de GSP - Publicat duminica, 15 ianuarie 2017 17:14

Dorit de Concordia Chiajna, FC Voluntari și Poli Iași, Ovidiu Herea a semnat astăzi cu Chiajna.

Mijlocașul ofensiv de 31 de ani a semnat o înțelegere valabilă pentru un an și jumătate cu gruparea ilfoveană. Transferul a fost intermediat de impresarul lui Herea, Anamaria Prodan.

Sursele Gazetei au dezvăluit că jucătorul a ales echipa antrenată de Dan Alexa datorită relației foarte bune pe care o are cu tehnicianul ajuns în această iarnă la Chiajna, de la ASA Târgu Mureș.  

În prima parte a sezonului, Herea a evoluat pentru Pandurii Târgu-Jiu, formația cu care și-a reziliat contractul din cauza problemelor financiare de la echipă.

"Am semnat cu Concordia pentru un an și jumătate. Am o clauză prin care pot pleca în străinătate în perioada de transferuri. Președintele clubului și antrenorul au fost foarte serioși și echipa este aproape de casă", a spus Herea în exclusivitate pentru GSP.

19 meciuria jucat Herea în această ediție a Ligii 1 și a marcat de trei ori în tricoul "pandurilor"

"Sunt fericită că Ovidiu a acceptat această ofertă. Este un fotbalist incredibil și foarte, foarte serios, care va ajuta în mod cert Concordia Chiajna" Anamaria Prodan

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
reddogsv
reddogsv  •  15 Ianuarie 2017, 18:37

Toti caruia pe pune *** *** in cap sunt,,incredibili".

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

pol1iasi
pol1iasi  •  15 Ianuarie 2017, 18:12

Nu ai vrut sa vii la Iasi...daca atat te-a dus capu`, sa fii sanatos, mai bine ca n-ai venit.

ataraxia
ataraxia  •  15 Ianuarie 2017, 17:36

ce imbracaminte de cocalar...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează