FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Dorit la FRF și LPF, Dănciulescu a dat răspunsul! Ce va face de fostul atacant

Articol de - Publicat joi, 04 ianuarie 2018 14:31

Ionel Dănciulescu va rămâne în staff-ul administrativ al lui Dinamo și reîncepe de luni munca la echipă.

Legenda continuă în Ștefan cel Mare! Și-n 2018. Ionel Dănciulescu, 41 de ani, va rămâne director sportiv la Dinamo pe mai departe, nu mai pleacă la Iași. După ce-a fost, pe rând, director general, antrenor principal și acum director sportiv, fostul mare atacant este decis să rămână în funcție.

Va mai avea zilele viitoare o ultimă discuție cu Ionuț Negoiță, după ce-a mai fost o întrevedere între cei doi în urmă cu trei săptămâni. Dar surse apropiate lui Dănciulescu și dinamoviștilor susțin că oficialul are de gând să continue.  "Este atașat de Dinamo și i-ar fi greu să o ia de la capăt la un alt club. Aici, știe că este iubit și apreciat de către suporteri, în primul rând, familia e în București, Dinamo rămâne cea mai bună opțiune", au spus sursele Gazetei.

În schimb, în decursul acestui an ar putea apărea alte propuneri, mai interesante, pentru Dănciulescu tot în Capitală. Este curtat, fără a se fi ajuns la discuții concrete, atât de FRF, cât și de LPF, fiind propus la cele două foruri importante de mai mulți oameni din fotbalul intern. 

În urmă cu o lună, Danciu a fost pentru o zi la Iași să discute cu primarul urbei, Mihai Chirica, și cu antrenorul lui Poli, Flavius Stoican, după ce ultimul l-a propus ca președinte de imagine la gruparea din Copou. Atunci, cei trei au vorbit, însă rămăsese ca actualul dinamovist să se mai gândească în privința propunerii. Dănciulescu rămâne atât director sportiv la gruparea din Ștefan cel Mare, cât și administrator în cadrul clubului.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
123505215102759
Mircea Avram  •  04 Ianuarie 2018, 21:00

respect DANCIUGOL,esti un adevarat DINAMOVIST !!!

mosvasile
mosvasile  •  04 Ianuarie 2018, 19:30

Danciulescu are din ce sa traiasca si nu avea nici o logica sa plece din Bucuresti! Numai de la DIGI SPORT -unde face doar act de prezenta in studiou si asculta respectuos prelegerile "specialistului" Ilie Dumitrescu-probabil ca primeste mai multi bani ca de la Dinamo!

1048432045196571
Neculaescu Mircea  •  04 Ianuarie 2018, 18:09

nu va e rusine ba *** dinamovist-os.e.c. sa va strangeti toti acolo? o sa vedeti voi nenorocitilor!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează