FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

EXCLUSIV Două cluburi au intrat în cursa pentru semnătura lui Ioniță de la Astra

Articol de , , - Publicat vineri, 24 noiembrie 2017 09:00

Alex Ioniță II a trezit interesul celor de la CFR Cluj și Kayserispor, iar cei doi antrenori români se luptă pentru semnătura ”decarului” giurgiuvean.

Alexandru Ioniță II este printre fotbaliștii care atrag cele mai multe priviri. Decarul de 22 de ani continuă și sub comanda lui Edward Iordănescu evoluțiile bune pe care le avea cu Marius Șumudică, iar acest detaliu l-a adus în atenția unei candidate la titlu în campionatul românesc, dar și a unei revelații din Turcia. CFR Cluj și Kayserispor sunt cele două echipe care l-au ochit pe Ioniță II. Astra Giurgiu e dispusă la negocieri, dar nu are de gând să-l cedeze pe mijlocașul ofensiv sub 1,5 milioane de euro.

"Orice e posibil în iarnă în ceea ce-l privește pe Ioniță, doar că patronul Ioan Niculae nu va accepta să-l cedeze pe un preț derizoriu pe fotbalistul pe care a plătit 600.000 de euro în ianuarie 2014. Jucătorul mai are contract cu Astra încă un an și jumătate, iar clubul va negocia la sânge pentru o sumă cât mai bună", au transmis reprezentanții giurgiuvenilor.

Echipa din Gruia îl are pe Ioniță II pe listă, însă așteaptă și niște răspunsuri din străinătate, mai ales că "feroviarii" vor să investească 2 milioane de euro în transferuri în mercato 2018. Marius Șumudică îl vrea pe fotbalist din nou sub comanda sa la formația de pe locul 4 din Super Lig, doar că afacerea nu se discută până la începutul lui 2018. Kayseri are meciuri până în Ajunul Crăciunului, iar fostul antrenor al Astrei vrea să se concentreze pe finalul de sezon și abia apoi să se gândească la jucătorii pe care i-ar putea transfera din viitorul an. 

8goluri și 4 pase decisive a reușit Ioniță II în 20 de meciuri pentru Astra în acest sezon

1.200.000 €este cota fotbalistului, conform transfermarkt.de

11minute are Alex la prima reprezentativă, în meciul cu Kazahstan (3-1)

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (7)
1260234347346768
Ioan Trisi  •  24 Noiembrie 2017, 19:30

As vrea sa aflu,pe asa-zisii investitorii astia ii poate verifica cineva vreodata de unde provin si cum au fost obtinuti acesti bani,daca sunt legal obtinuti si s-au platit statului roman taxele pe care le plateste fiecare prost de roman?

supereduardo10
supereduardo10  •  24 Noiembrie 2017, 14:23
Postat de vladutz13 pe 24 Noiembrie 2017, 10:52

Are talent cu carul, pacat ca nu-l duce mintea deloc... nu o sa ajunga departe.

:)) si de ce ma rog nu are minte? ca nu joaca la fcparnaiasa? :))) Este un jucator sclipitor un profesionist care iubeste fotbalul nu are cum sa ajunga la FCSB acolo ajung numai mercenarii si caprele :)))

bogdared9
bogdared9  •  24 Noiembrie 2017, 11:43

Nu inteleg de ce se insista cu Stanciu cand si Ionita si Maxim sunt jucatori care pot avea o sclipire sa-ti castige un meci...

Vezi toate comentariile (7)
Comentează