FOTBAL  »  Superliga  »  CSA STEAUA BUCUREȘTI

EXCLUSIV Două mari minciuni la CSA! GSP.RO a aflat adevărul despre Steaua Armatei

Articol de - Publicat miercuri, 14 decembrie 2016 12:45

Președintele CSA, colonelul Cristian Petrea, și Marius Lăcătuș, coordonatorul secției de fotbal, au susținut o conferință de presă în care au vorbit despre proiectul noii echipe a CSA Steaua București.

Cristian Petrea a susținut că a luat legătura cu Asociația Municipală de Fotbal București și că aceasta l-a asigurat că de la anul echipa sa va putea juca în Liga a 4-a.

"Am purtat discuții la nivelul AMFB, dar și FRF. Sunt convins că vom întruni toate criteriile pentru a juca în Liga a 4-a. Suntem convinși că avem acoperirea legală și regulamentară", a spus Petrea.

1. CSA N-A VORBIT CU AMFB!

Surse din cadrul AMFB susțin însă că nimeni din conducerea CSA nu a făcut vreo cerere oficială sau neoficială în legătură cu înscrierea echipei de la anul în cel de-al patrulea eșalon fotbalistic din București.

2. regulamentul le interzice liga a 4-a!

Mai mult, conform regulamentului AMFB din acest moment, orice echipă nou înființată la nivelul seniorilor poate începe doar din Liga a 5-a, nicidecum din Liga a 4-a cum spune președintele CSA.

"Nu ne-a sunat nimeni de la CSA și nici vreo hârtie oficială nu ne-a făcut. Cum să joace în Liga a 4-a? Regulamentul aflat în vigoare în acest moment spune clar: orice echipă nou înființată poate juca începând cu Liga a 5-a, iar dacă obține promovarea pe criterii sportive abia atunci poate ajunge în următorul eșalon.

Bine, acum există și varianta schimbării regulamentului începând cu sezonul viitor, dar în acest moment regulamentul spune că echipa poate începe din Liga a 5-a. Fiecare Asociație de Fotbal are regulamentul ei", susțin sursele GSP.ro.

Citește și: Lăcătuș s-a întâlnit cu 150 de suporteri steliști în fața CSA: "Lăcă, ești singura noastră speranță" » Ce-au discutat cele două părți

Citește și: Buget record pentru CSA Steaua în Liga a 4-a + Lăcătuș așteaptă suporterii și legendele alături de echipa sa: "Ar fi rușinos"

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (160)
1765493330438980
Marian Uscatu  •  07 Ianuarie 2017, 15:54
Postat de ciuleavvictorms pe 14 Decembrie 2016, 22:59

Prostovane, tu stii de toate, mafalda e nimic pe langa creierul tau dotat cu minciuni, enormitati si logica de doi bani! Stiu ca nu esti tratabil dar fii si tu mai retinut, nu te da specialist in *** ***!

Are perfecta dreptate personajul mascarici Catalynn , stie foarte bine magariile din spatele cortinei . A spus clar regulile se vor schimba ........ M-a lasat fara cuvinte . Unde este DNA , cand cineva spune pe fata despre CORUPTIE LA NIVEL INALT . TOTUL ESTE LA VEDERE . Dar se pare ca POPORUL ROMAN A CAZUT IN LETARGIE DE MOARTE .Nu mai pot sa reactioneze din FRICA , din LASITATE . Atunci cand esti furat , mintit pe fata in tara ta si tu nu reactionezi , inseamna ca nu existi .UNDE ESTI TU ROMANIA ??? Va spun eu de aici din Madrid - SANTETI IN LUMEA A 3-A SI VETI VEDEA ADEVARATA FATA A PAPUSARILOR . A NU STIATI : TALPAN SI AMICII LUI SANT DE FATADA , SANT NIMICURI . DE CE TOT CE ESTE BUN , SAU DE VALOARE IN ROMANIA A FOST DISTRUS SAU URMEAZA SA FIE ???? AU UN PLAN PE TERMEN LUNG DAR SIGUR . DE CE NU IES CEI DE LA CSA SAU AMICII LOR LA ATAC ??? PT CA ASTEAPTA SEMNALUL . FAC TOTUL LA ORDIN .APROPO EU PERSONAL NU SANT IN TARA DAR VOUA VA CONVINE SA DATI BANII CONTRIBUABILILOR PT O ECHIPA DE FOTBAL DEPARTAMENTALA ??? VA SPUN EU DOAR IN ROMANIA EX SI ACTUALA COMUNISTA SE POATE CA GUVERNELE SA-SI FACA LEGILE DUPA BUNUL PLAC . ROMANIA TE-AM IUBIT DAR INCEPI SA-MI DEVII INDIFERENTA

ciuleavvictorms
ciuleavvictorms  •  14 Decembrie 2016, 22:59
Postat de catalynn pe 14 Decembrie 2016, 20:27

Minciunile de care vorbesc gsp sunt "pe surse". Cei de la CSA au discutat cu cine trebuia, dar au timp berechet pana sa o faca oficial, momentan tatonează diverse scenarii. Io cred ca vor forma echipa, ca e in Liga a 4-a sau a 5-a nu conteaza, apoi in următorii 2 ani vor pune toata logistica la punct. Intre timp acțiunile in justiție vor continua, jiji va fi deposedat de orice legătura cu Steaua, iar Steaua CSA va lua pur si simplu locul actualului FCSB. Jiji va avea atunci de ales daca isi va lua jucătorii si muta investia la alt club din Liga 1, el zice ca poate la Viitorul, sau pur si simplu sa vândă contractele si sa se retragă la pensie, nepoți etc. V-am mai spus, nu va agitați cu regulamente si restul, alea nu vin decla D-zeu Tatăl ci pot fi oricând modificate, mai ales cand Statul si Sistemul sunt de partea ta. Bafta CSA!

Prostovane, tu stii de toate, mafalda e nimic pe langa creierul tau dotat cu minciuni, enormitati si logica de doi bani! Stiu ca nu esti tratabil dar fii si tu mai retinut, nu te da specialist in *** ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

florin071
florin071  •  14 Decembrie 2016, 20:38

Jalnica prestatia lui Lacatus. A incercat sa fie si el ironic dar .... e greu . Cand nu ai minte nu poti fi nici ironic. Sunt curios daca acum era antrenor la steaua lui becali(cum spune el) mai avea acelasi discurs? Valoarea lui lacatus ca antrenor este ...... de 4-5 ani nu a antrenat pe nimeni. RUSINE MARIUS LACATUS PENTRU PRESTATIA DE AZI . Ai uitat de unde ai mancat o paine alba.

Vezi toate comentariile (160)
Comentează