FOTBAL  »  Superliga  »  VOLUNTARI - STEAUA

EXCLUSIV Dragomir dă cărţile pe faţă înainte de Voluntari - Steaua: "Ganea va face cum îi zic eu"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 februarie 2016 01:00

Luni este programată penultima etapă din sezonul regulat, iar Steaua se deplasează în Ştefan cel Mare pentru meciul cu Voluntari.

Înainte de acest meci s-a iscat un mic conflict după ce Ionel Ganea, antrenorul celor de la Voluntari, a declarat că îi va folosi pe Tudorie, Enceanu şi Ştefănescu, jucători împrumutaţi de la Steaua.

Aceştia nu au clauze în contract conform cărora nu pot juca, dar există o înţelegere verbală  în acest sens între Gigi Becali pe de o parte şi Dragomir şi primarul Voluntariului de cealaltă parte.

Gazeta Sporturilor l-a contactat pe Dumitru Dragomir, preşedintele Voluntariului, iar acesta a spus clar într-un dialog cu reporterul GSP: "Ganea va face cum îi spune conducerea".

Citeşte în Gazeta de azi încă din zori sau pe platforma Gazeta Digitală interviul exclusiv cu Dumitru Dragomir şi poţi afla dacă jucătorii împrumutaţi de la Steaua vor evolua luni seară, de la 20:30, împotriva campioanei.

Alte materiale EXCLUSIV PRINT:

√ A făcut echipa "strâmbă"? Acuze dure după Chiajna - Steaua şi răspunsul antrenorului

√ Reghe 100%! Steaua e cea mai bună din Liga 1 după venirea antrenorului

√ Superlativele etapei! Cum arată primul "11" şi care este echipa petardelor

√ Infiltraţii cu ozon şi masaj limfatic pentru golgeterul Hora

√ Mergeţi pe mâna noastră! Pariuri exclusiv în ziar şi cele mai tari informaţii pe pariori.ro

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (105)
conasu_boeru
conasu_boeru  •  17 Februarie 2016, 16:01

Ganea intra si el in grupul select al antrenorilor-presh, dupa mai multe foiletoane la echipa *** de pipera, iata ca modelul are prozeliti la comuna alaturata !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

conasu_boeru
conasu_boeru  •  17 Februarie 2016, 15:58

Nu stiu de ce va mai prezentati, nenorociti vanzatori ce sunteti !

931909806855043
Petrescu Dan  •  17 Februarie 2016, 14:36

pai stai sa vezi in play-out cand se vor aranja meciurile.credeti ca de prosti l-au adus voluntariul pe mitica.bela si radulescu sau chiajna cauta sa-l aduca pe sandu?iti baga la doua tri jocuri arbitri care sa te curete si de pe 8-9 te trezesti in liga 2

Vezi toate comentariile (105)
Comentează