FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Drama lui Ekeng, motiv de răfuială între Rednic şi club?

Foto: Alex Nicodim
Foto: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 mai 2016 15:04

Surse din lumea fotbalului afirmă că Dinamo ar putea fi în centrul unei întregi telenovele în zilele ce urmează. Mircea Rednic nu uită şi nu iartă!

Tocmai de aceea, după despărţirea de fostul său club, ar vrea să plătească nişte poliţe. Antrenorul încearcă să-l convingă pe fratele lui Patrick Ekeng să se întoarcă în România şi să dea în judecată mai multe instituţii, printre care şi Dinamo!

Oficialii clubului afirmă că nu au motive de îngrijorare. 

Mai întâi, Rednic l-ar fi convocat la o întâlnire faţă în faţă în Belgia pe fratele fostului mijlocaş. Tehnicianul l-ar fi asigurat deja pe Louis Ekeng de tot sprijinul său, inclusiv cu asistenţă juridică, finanţe şi tot ceea ce va avea nevoie. Iar respectivul şi-a făcut rost deja din Camerun de o hârtie prin care este împuternicit să reprezinte interesele atât ale fratelui său, cât şi ale familiei.

Scenariul capătă contur întrucât Rednic le-a asigurat deplasarea în România fratelui şi avocatului familiei, cu toate că gruparea s-a ocupat de deplasarea soţiei fotbalistului.

Potrivit legislaţiei române şi a dorinţei clare a soţiei lui Ekeng, Dinamo trebuia să se raporteze juridic doar către aceasta. Sursele GSP au relatat încă de săptămânile trecute că există o stare
conflictuală între soţia lui Patrick şi restul familiei.

Întrebaţi pe seama subiectului, oficialii dinamovişti au remis un comunicat: "Aflăm cu surprindere de această poveste. Totuşi, nu credem că domnul Rednic poate fi capabil de aşa ceva. Ar fi trist ca cineva să folosească o dramă de asemenea dimensiuni spre a-şi pansa orgoliul rănit. Ar fi o chestiune mârşavă, având în vedere că FC Dinamo a făcut totul ca această tragedie să fie mai uşor de suportat de către familie.

Ar fi inuman ca vreo persoană anume să intervină în situaţia delicată a acestei familii, greu încercate. Clubul Dinamo va avea posibilitatea de a discuta cu orice membru al familiei regretatului Patrick Ekeng, dar doar cu respectarea legislaţiei în vigoare din România. Credem, totuşi, că avem de-a face cu un scenariu, care, până la proba contrarie, rămâne unul fictiv".

"Nu-i adevărat. Cum să vorbesc eu să dăm Dinamo în judecată? A fost o discuție cu fratele lui să încercăm să-l ajutăm eu și jucătorii. A fost o discuție între mine și jucători, asta o rezolvăm noi" Mircea Rednic

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (34)
khal_37
khal_37  •  28 Mai 2016, 00:16
Postat de samertx pe 27 Mai 2016, 18:41

Băi, Așchiuță, ție nu ți se face lehamite de tine, așa, câteodată, când îți faci rezumatul biografic?

***...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1425838917717550
John Milne  •  27 Mai 2016, 19:51

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dvd1
dvd1  •  27 Mai 2016, 19:00
Postat de John Milne pe 27 Mai 2016, 18:18

De analizele toxicology ale lui Ekeng se mai aude ceva?

da se aude. Cica s-au extins si la tine si te vor baga in puscarie

Vezi toate comentariile (34)
Comentează