FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

EXCLUSIV După 7 ore de negocieri, Gigi Becali a reușit să ia vedeta Băniei » Andrei Ivan va semna pe 5 ani cu Steaua!

Articol de - Publicat marti, 26 ianuarie 2016 16:31

Steaua nu a renunţat la dorinţa de a semna în această iarnă cu Andrei Ivan de la CS U Craiova! Sursele ziarului susțin că în urmă cu puţin timp cele două părţi au ajuns la un acord pentru transferul atacantului. 

Gigi Becali s-a pus din nou la masa tratativelor şi a reuşit să obţină semnătura jucătorului dorit insistent şi de Costel Gâlcă la Espanyol. "O să vedeţi diseară cea mai mare surpriză pe care v-am pregătit-o. Nu pot să vă zic eu nimic acum, o să vedeţi diseară sau mîine", a spus Becali pentru GSP în urmă cu cîteva momente.

Sursele GSP.RO susţin că încă de la ora 10:00, Gigi Becali, alături de Anamaria Prodan şi finanţatorul Craiovei, Mihai Rotaru, au stat la discuţii la reşedinta patronului din centrul Bucureştiului pentru a pune la punct ultimele detalii în ceea ce priveşte transferul atacantului de 19 ani.

Din primele informaţii venite dinspre Steaua, Andrei Ivan urmează să semneze pe 5 ani, urmînd să se alăture în cel mai scurt timp în cantonamentul Stelei din Turcia.

"Anamaria Prodan a venit dimineaţă la Palat după ce i-a convins pe cei de la Craiova că cel mai bine pentru Ivan este să semneze cu Steaua! Aceasta a avut o discuţie cu Gigi Becali, apoi au fost contactaţi cei de la Craiova care şi-au dat acordul în privinţa transferului jucătorului la Steaua"
Sursă GSP

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (137)
conasu_boeru
conasu_boeru  •  26 Ianuarie 2016, 20:18

Reprezentantul jucatorului , a spus ca E O MARE MINCIUNA si nu s-a negociat nici un ..”7 ore”, sumele sunt ...INVENTATE si nici NU E SIGUR NIMIC PANA MAINE !!!! Ziaristii ? Ca de obicei niste ciurli-burli !

widoqq
widoqq  •  26 Ianuarie 2016, 20:09

S e inteleg patronii ca intre puscariasi, nu!

sakamoto
sakamoto  •  26 Ianuarie 2016, 19:41

A refuzat Barcelona, pt fcsp. In cel mult 2 ani, perla craiovei, va ajunge la voluntari. Afacere bulgareasca.

Vezi toate comentariile (137)
Comentează