FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

EXCLUSIV Duşmanul lui Laurenţiu Reghecampf este principalul sfătuitor al lui Costel Gâlcă!

foto: Raed Krishan
foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat marti, 26 august 2014 00:00 / Actualizat marti, 26 august 2014 13:42

Ziarul Gazeta Sporturilor a dezvăluit astăzi în ediţia tipărită, dar şi pe platforma Gazeta Digitală, detalii neştiute despre scurta perioadă petrecută de Costel Gâlcă pe banca Stelei în această vară.

Astfel, Gazeta a anunţat în exclusivitate că antrenorul Stelei a fost ajutat foarte mult în ultimele luni de un nume legendar al grupării roş-albastre. Chiar marele Anghel Iordănescu l-a ajutat cu multe sfaturi importante pe tînărul tehnician al Stelei!

Mai mult, "Generalul" a avut un aport semnificativ şi la aducerea lui Gâlcă pe banca Stelei, discutînd cu Gigi Becali în această vară! Pe platforma Gazeta Digitală puteţi găsi toate detaliile despre discuţia cu patronul Stelei, dar şi alte lucruri neştiute despre relaţia dintre Gâlcă şi Iordănescu.

Reghe şi-l făcuse duşman
Spre deosebire de Gâlcă, predecesorul său pe banca Stelei, Reghecampf, nu doar că nu apela la sfaturile lui Iordănescu, dar intrase într-o polemică violentă cu el la un moment dat.

Iordănescu a criticat prestaţia echipei după un anumit joc european, apoi a fost atacat în public atît de Reghe, cît şi de soţia acestuia. Din acel moment, aproape că n-a existat apariţie la TV a lui Reghe în care să nu-l "înţepe" pe Iordănescu.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (22)
solomon_i
solomon_i  •  27 August 2014, 09:30

De la contradictii la dusmanie este cale lunga...!

ciuleavvictorms
ciuleavvictorms  •  26 August 2014, 23:54

Sunteti niste nenorociti, cei ce scrieti astfel, e lipsa totala de fair-play! de fapt cand l-ati avut? o mizerie de site, un j/eg de ziar si niste 'ziaristi' de tot rahatul! sa traiti bine chiorilor!

wallachian
wallachian  •  26 August 2014, 22:42

stire de cancan pe un website care odata era de sport... fitzuica aia de ziar a voastra, nu o mai citesc de mult timp... probabil cat de curand nu o sa mai imi pierd timpul nici pe aici

Vezi toate comentariile (22)
Comentează