FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV E ședință mare la Dinamo! Următorul transfer al "câinilor" se decide în scurt timp » Planul roș-albilor

Articol de - Publicat marti, 13 martie 2018 09:14

Dinamo se chinuie în subsolul play-out-ului, iar pe Ionuț Negoiță nu-l mai interesează soarta echipei. Chiar și așa, finanțatorul are de gând să facă o ședință mare cu angajații clubului din Ștefan cel Mare.

Una dintre temele de pe ordinea de zi va fi dacă fundașul stânga Răzvan Raț, 36 de ani, va semna cu Dinamo. Internaționalul român se antrenează cu "câinii roșii" de aproape două săptămâni, iar antrenorul Florin Bratu trebuie să-i spună lui Negoiță dacă Raț mai este apt din punct de vedere fizic să ajute trupa alb-roșie.

Conform surselor Gazetei, finanțatorul dinamovist le-a transmis colaboratorilor săi că urmează să stabilească întâlnirea astăzi, cel târziu mâine.

În acest moment, singurul fundaș stânga din lotul dinamovist e tânărul Vlad Olteanu, 21 de ani. Totuși, acesta e lipsit de experiență și este la bază mijlocaș stânga, reprofilat în sectorul defensiv.

1 cupăUEFA a câștigat Raț cu Șahtior, în 2009

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (18)
838782509529702
Ilie Badaluta  •  14 Martie 2018, 20:49

Baaaa Vrinceanule mancator de *** la care subsol al play- out-utului se chinuie Dinamo ca eu vad ca sunt pe primul loc a play-out-ului. Comenteaza si tu cei de comentat *** de oaie ce esti

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1264624400266400
Lupescu Mihai  •  14 Martie 2018, 01:44

Cred că cel mai tare transfer e sa plece Negoiță cu acest David și nu vrem nimic in loc de cat un Dinamovist pur sânge !Cum sa spui că obiectivul e salvare de la Retrogradare Stimabile ești ***,o Canalie da chiar așa a ajuns să-și bată joc de un club cum e Dinamo va rog sa transmiteți mesajul meu nu mi-e frică ,*** iar David să-și de Demisia nu are ce căuta în fotbalul ! Reconstrucția trebui făcută treptat !!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

geo.b.
geo.b.  •  13 Martie 2018, 16:21

" Dinamo se chinuie în subsolul play-out-ului " Nu ma mai surprind demult aceste remarci din partea unui scrib fcsb-ist.Vranceanu si Apostol,acelasi "aluat".

Vezi toate comentariile (18)
Comentează