FOTBAL  »  Superliga  »  CFR

EXCLUSIV El e străinul pe care îl putem naturaliza » "Sunt pregătit să fiu român! Vreți să vă ajut la EURO?" » Noua țintă a lui Tata Puiu

Articol de GSP - Publicat vineri, 04 martie 2016 01:00

Mario Jorge Malino Paulino, fundașul cunoscut sub numele de Camora, este o persoană directă, care se bucură de fiecare moment al vieţii și răspunde oricărui tip de întrebare cu o dezinvoltură ieșită din comun.

Portughezul de 29 de ani, aflat din vara lui 2011 în România, cunoaște extrem de bine fotbalul românesc și a acceptat provocarea de a caracteriza niște personaje din fotbalul nostru cu zâmbetul pe buze.

Cu Raț accidentat și Ștefan Radu care refuză “naţionala”, România a rămas fără fundaș stânga. Căpitanul CFR-ului ar accepta oricând să evolueze sub tricolor. 

Eu am spus tot timpul că după ce voi împlini 5 ani în România vreau să îmi iau cetăţenia. Dacă aveţi nevoie de mine, eu sunt pregătit să vă ajut și aș da totul pentru “naţionala” voastră. În ultimii 5 ani, prima mea casă a fost România, pentru că sunt tot timpul aici, iar ţara asta mi-a dat totul, de ce să nu vă ofer și eu totul? Mario Camora, căpitan CFR Cluj

rk camora 2

Un interviu de 3 pagini cu Mario Camora poți citi în ediția tipărită de astăzi. Poți răsfoi online Gazeta pe platforma digitală, aici!

ALTE SUBIECTE EXCLUSIV PRINT

√ Steaua, ca Anderlecht » 5 concluzii și legături între campionatul belgian și Liga 1
√ Nu rata cele mai tari ponturi în pagina dedicată pariorilor!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (25)
haideusicfr
haideusicfr  •  05 Martie 2016, 10:17

Camora e cel mai bun fundas stanga din tara.Are si tehnica ,urca in atac,centreaza ,suteaza. Cadu si-a luat ceatenia si nu l-a bagat nimeni in seama.Ar fi un semn de respect si pentru toti *strainii* care activeaza in tara si care au ridicat nivelul fotbalului romanesc.

sibelius
sibelius  •  04 Martie 2016, 16:16
Postat de Petre Rabinca pe 04 Martie 2016, 15:56

nu vad de ce e obligatoriusa joace papp la euro.Nu cumva pentru ca e de la fecesebe si trebuie sa-i creasca cota?sa mai facasi oierul sef niste milioane de euro.Oricum pina atuncRat va fi apt si daca se va intimpla sa nu fie,sunt altii tineri care au si piciorul sting nu ca papp

Care-s tinerii aia? Papp daca vrea sa plece, pleaca liber de contract.

sibelius
sibelius  •  04 Martie 2016, 16:15
Postat de Eugen Nicolae pe 04 Martie 2016, 11:16

fundasi stanga avem destui in tara si sunt romani. e bun Camora, dar sa nu uitam de papp, care trebuie sa joace obligatoriu la campionatul european, SA JOACE, nu sa fie prezent acolo. iar postul de fundas dreapta, cred, e cam luat de Sapunaru. deci, cum Filip nu e vazut cu ochi buni decat pt. vreun amical cu beroe stara zagora, ar fi un loc bun pt. papp. si ar mai fi si Tosca...vatajelu abia se taraie prin play-out, nu cred ca intra in discutie

Ce sa faca Papp pe stanga? Sapunaru nu joaca fundas dreapta nici la echipa de club. Camorra ar putea fi o solutie interesanta mai ales ca Rat se apropie de pensie, Pepsi nu stie nimeni daca joaca, iar Tosca nu mai stie nici el pe ce post joaca.

Vezi toate comentariile (25)
Comentează