FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

EXCLUSIV Eliminarea a fost decisivă! Șanse foarte mici ca Edi Iordănescu să semneze cu Craiova

Foto: Raed Krishan
Foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat luni, 30 mai 2016 12:55

După ce ieri CSU Craiova a ratat primul loc de play-out, care ducea automat în preliminariile Europa League, șansele ca Edi Iordănescu să semneze cu gruparea din Bănie au devenit din ce în ce mai mici.

Antrenorul de 37 de ani a avut în ultima lună mai multe întâlniri cu patronul Mihai Rotaru și era dispus să semneze un contract pentru următorul sezon cu CSU, însă ratarea locului de Europa League l-a făcut pe tehnician să se răzgândească. Șansele de a mai semna cu gruparea din Oltenia sunt foarte mici.

Sursele GSP.ro spun că Edi Iordănescu era tentat să semneze cu CSU doar dacă echipa se califica în Europa League, acesta dorind să-și facă un lot competitiv cu care să joace în următorul sezon din Liga 1, dar și în Europa.

În acest moment Edi evită să semneze, principala temere fiind că patronul Mihai Rotaru n-ar mai investi sume mari de bani și s-ar lovi din nou de o situație financiară cu probleme.

Nu e exclus însă ca pe viitor să mai existe discuții între cei doi, iar în cazul în care problemele financiare de la Pandurii se vor rezolva e posibil ca Iordănescu jr. să continue în Gorj.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
deuxex
deuxex  •  30 Mai 2016, 22:25

Sa vina ToTo! :D

198939213804366
Adrian Addryano  •  30 Mai 2016, 15:21

Jerry,să vină Jerry!!!!!!Se pliază perfect cu bugetul de criză,de cînd s-a aflat că inventatii ăstia spalau aici,banii furati de la anrp!!!!

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  30 Mai 2016, 14:52

da...Rotaru n are bani ...dar nici Edy nu i antrenor ...inca ...el poate deveni ...deocamdata trebuie sa convinga ...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează