FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

EXCLUSIV Eric de Oliveira pleacă din România şi alege o destinaţie surpriză » Salariu generos pentru brazilianul de 29 de ani!

Articol de - Publicat miercuri, 03 iunie 2015 18:15

Eric de Oliveira și-a încheiat aventura cu Pandurii Tg Jiu şi va pleca din nou din România.

După ce s-a accidentat grav în finala Cupei Ligii, pierdută cu 3-0 în faţa Stelei, mijlocaşul de 29 de ani se temea să nu-i fie pusă în pericol cariera, fiind suspect de ruptură de ligamente. După un consult medical amănunţit, Eric are doar ruptură parțială de menisc, accidentare care-l va ţine departe de teren "doar" o lună de zile.

Eric ştie deja unde va juca în noul sezon competiţional.

Sursele Gazetei au dezvăluit că pe numele mijlocaşului brazilian există o ofertă foarte mare din Japonia, de la Matsumoto Yamaga, acesta urmînd ca duminică să ajungă la noua sa echipă.

"Eric pleacă din România şi va ajunge în Japonia. Există un contract important pentru el de la o formaţie din prima ligă, acolo urmînd să încaseze un salariu colosal de aproape 20.000 de euro pe lună. Contractul a ajuns în posesia jucătorului, acesta urmînd să parafeze actele!", au dezvăluit pentru GSP.RO surse credibile.

După ce Eric s-a despărţit de Pandurii, de la echipa gorjeană au mai plecat şi Deyvidas Matulevicius, Ciprian Brata şi Christou Paraskevas. Ultimul nu ştie încă dacă va mai putea juca fotbal pe viitor, după ce mușchiul inimii i-a crescut peste limita normală: "Nu ştiu dacă e un lucru genetic sau e din cauza efortului pe care îl fac. Dacă problema persistă, voi spune stop carierei de fotbalist".

1 milion de euroeste cota de piață a lui Eric de Oliveira, conform siteului de specialitate transfermarkt.de. Cea mai mare cotă din cariera brazilianului a fost de 2,1 milioane de euro în decembrie 2013

 

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (9)
raducallin
raducallin  •  03 Iunie 2015, 21:24

Colosal

ataraxia
ataraxia  •  03 Iunie 2015, 20:30

fomist rau si baiatul asta...

assf
assf  •  03 Iunie 2015, 19:58
Postat de satyricon pe 03 Iunie 2015, 19:26

La 29 de ani se comporta ca altii la 35, zici ca e deja la sfarsitul carierei! Se duce in Japonia pe un salariu "colosal".

pai si ce vrei sa faca? sa stea in romania pt. 6 ..7 mii? campionatul japonez e unul destul de tare, mai ales in zona aia a lumii. f. bine ca nu s-a dus la arabi inapoi.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează