FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

EXCLUSIV Eric dezvăluie un episod delicat din vestiarul Viitorului: "M-am dus la Hagi și i-am zis direct"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat luni, 11 septembrie 2017 18:29

Omul momentului la Viitorul, brazilianul Eric de Oliveira (31 de ani), a dezvăluit în Gazeta de astăzi cum a dobândit tricoul cu numărul 10 la echipa campioană, povestind totodadată și cum și-a prevestit superreușita din meciul cu FCSB, câștigat de dobrogeni cu 1-0. 

"După ce-a plecat Ovidiu Herea de la echipă m-am dus la Hagi și i-am zis direct: «Mister, de azi vreau să port eu tricoul cu numărul 10! Am auzit o declarație de-a dumneavoastră când ați spus că decarul trebuie să-și ceară tricoul! Eu vreau tricoul ăsta! Vreau să fiu decar, să le dau peste nas celor care mă fac gras, bătrân și expirat! Îi las pe toți să vorbească de rău de mine, să mă critice, să facă ce vor... Eu vreau să demonstrez tuturor ceea ce pot!»", a povestit brazilianul în Gazeta de luni. 

Iar dorința i s-a îndeplinit: "Mister mi-a dat tricoul cu numărul 10. Sunt fericit, foarte fericit să am dat din nou gol Stelei! În plus, țintesc să devin cel mai bun marcator străin din istoria României, ca Demollari sau ca Wesley".

Premoniția

Eric știa că va marca din nou împotriva roș-albaștrilor. "În dimineața jocului m-am trezit cu o premoniție că voi intra pe teren și voi da golul victoriei. Am simțit, jur că am simțit!", spune mijlocașul de 31 de ani ținându-și de mână cei doi copii, Deric și Anthony.

"Vreau ca România să nu mă uite!"

Eric e la doar o reușită să urce pe locul 2 în topul all time al marcatorilor străini din L1, între Wesley și Golubovici: "Eu am venit aici pentru că vreau ca românii să nu mă uite niciodată și să-și aducă aminte mereu că Eric de Oliveira a jucat în fotbalul românesc și a făcut spectacol! Vreau să mă bucur de momentele astea, vreau ca echipa mea să câștige fiecare meci și să le demonstrăm tuturor că noi suntem campioana României.

Trebuie să fim campioni și vom arăta că am meritat să câștigăm acest titlu! Cred că jucătorii mari se văd în meciurile mari! Trebuie să muncim cu echipele mici și să ne arătăm valoarea în meciurile grele". 

Citește și: EXCLUSIV Decarul care a bătut FCSB! 4 momente şocante din viața lui Eric!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
467991146719096
Costel Rosoiu  •  12 Septembrie 2017, 12:30

Nu era bun la DINAMO,NU-I ASA contra ? Iti trebuia ALBIN,BOKILA,ANTON niste nulitati.

cracker
cracker  •  11 Septembrie 2017, 21:12

Vezi ca Weslley sau Demolari au dat goluri si in cupele europene, tu ai cazut pe jos in fata portii cu cipriotii.

gizeh
gizeh  •  11 Septembrie 2017, 20:45

... aburește 'la greu' Pereira.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează