FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Exod fără precedent în "Ștefan cel Mare"! 10 jucători sunt pe picior de plecare de la Dinamo

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de - Publicat joi, 08 februarie 2018 10:07

Mulți dinamoviști vor părăsi, cu siguranță, echipa la vară, indiferent că vor juca în play-off sau play-out, iar fanii și fostele glorii se tem că randamentul lor poate fi scăzut în această primăvară. 

Dinamo va pierde, cu siguranță, la vară o echipă întreagă! Jumătate din lotul "câinilor" ajunge la finalul contractului în iunie 2018. Și niciunul dintre cei aflați în această situație nu va continua în Ștefan cel Mare!

Penedo, Brănescu, Marici, Oliva, Nica, Romera, Monroy, Torje, Bokila și Nemec sunt în ultimele luni de contract cu roș-albii.

"Se mai gândesc oare la Dinamo sau le e totuna ce se întâmplă primăvara asta? Ei oricum se duc pe drumul lor indiferent dacă echipa va fi în play-off sau în play-out. Unii și-au găsit, probabil, noi angajamente, alții vor căuta viitoare echipe" susțin foste glorii dinamoviste precum Cornel Țălnar, Ion Marin și Claudiu Vaișcovici.

Care este situația la zi în cazul celor 10?

  • Penedo * Vrea să joace la Campionatul Mondial, în vară, cu naționala Panama, după care ia în calcul retragerea din activitate, fiindcă s-a săturat să stea departe de familie.
  • Brănescu * Îi expiră împrumutul de la Juventus, iar Dinamo nu arată nicio intenție să mai prelungească înțelegerea.
  • Marici * Croatul deja nu mai prinde nici lotul de 18.
  • Oliva * A fost eliminat de la începutul anului din lotul primei echipe.
  • Nica * Îi expiră împrumutul de la Atalanta, iar Dinamo nu și-ar permite să-i plătească salariul din Italia, de 30.000 de euro pe lună.
  • Romera * Spaniolul nu este văzut ca o variantă de viitor și din vară, după doi ani în Ștefan cel Mare.
  • Monroy * Cel mai contestat transfer al iernii după meciul cu Craiova, de-abia revenit după 8 luni de inactivitate.
  • Torje * E clar că Gabi va sta doar până la vară în Ștefan cel Mare, aceasta a fost înțelegerea de la început.
  • Bokila * A fost eliminat din lot de la începutul lunii ianuarie, Dinamo de-abia așteaptă să scape de Jeremy.
  • Nemec * "Câinii" nu l-au cedat Stelei nici pentru jumătate de milion de euro, nici pentru 250.000 de euro, îl vor pierde gratis la vară, atacantul dorind să părăsească România. Fanatik a scris că slovacul ar fi ajuns deja la o înțelegere cu Zilina, formație din țara natală.

5 goluri
și 3 assist-uri are Nemec pentru Dinamo în această ediție, în 25 de meciuri. Sezonul trecut, a avut 13 goluri și 3 assit-uri, în 31 de partide

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (75)
zizu
zizu  •  08 Februarie 2018, 20:15
Postat de iacobeusebiu pe 08 Februarie 2018, 17:14

ce rau este sa fi greu de cap !!! daca pleaca de la Steaua, pleaca din cu totul alte motive decat de la voi (nu mai are clubul nevoie de ei, pleaca pe bani multi si oferte favorabile ambelor parti, la schimb cu alti jucatori, imprumutati), pe cand la dinamu, pleaca de foame si de starea de anonimat in care stau pirzindusi valoarea, si nu prea sunt bani sa-i inlocuiasca decat cu ''jucatori de fotbal'', nu cu fotbalisti !!!

asta zice infractorul vostru sef! care din cei plecati au confirmat unde au ajuns! toti sunt niste maaaari tepe ,indopate si umflate

luciann
luciann  •  08 Februarie 2018, 19:26

Se strange latul pentru Nego, scapa cine poate!:)))

catalin.palcu
catalin.palcu  •  08 Februarie 2018, 19:01

Stati sa ajungem noi cu bine la vara si apoi vedem ce lot avem pt sezonul viitor. Inainte de sezonul 2006-2007 cand Dinamo a luat ultimul titlu nu mai putin de 14 jucatori au plecat si totusi am luat titlul la pas. Bine , nu sustin ca asta e reteta succesului , dar evident nici vreo nenorocire.

Vezi toate comentariile (75)
Comentează