FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Familia Borcea contraatacă » Face orice pentru a pune mâna pe Dinamo! Vinde proprietăți de lux din Miami și aduce afaceriști din State + cele mai tari informații

Articol de GSP - Publicat sambata, 24 martie 2018 22:56

Patrick Borcea, fiul fostului șef al ”câinilor”, Cristi Borcea, este atras și el de ideea preluării clubului și încearcă să facă rost de finanțe și de parteneri de afaceri pentru a lua Dinamo de la Ionuț Negoiță.

Se mărește numărul oamenilor interesați să preia Dinamo! Crește în fiecare zi lista cu cei disponibili, verbal, să preia gruparea de la Ionuț Negoiță, care i-a fixat, tot verbal, un preț de 5 milioane de euro.

În afara grupului de investitori din Marea Britanie cu origini arabe și a asociațiilor de suporteri care și-au anunțat intențiile clare de a achiziționa al doilea cel mai titrat club românesc, și Patrick Borcea ia în calcul să se implice la gruparea din Ștefan cel Mare. Gazeta Sporturilor a anunțat din octombrie anul trecut de planurile fiului lui Cristi Borcea, fostul conducător al clubului. 

Cum tatăl său este încă în detenție după "Dosarul Transferurilor", Patrick (20 de ani) a început să se implice tot mai mult în afacerile familiei, iar printre țintele lui, cu acordul tatălui, este să vândă apartamentul de lux de la Miami, acum cotat pe site-urile imobiliare de specialitate la 2,2 milioane de dolari.

Apropiați ai familiei au afirmat zilele trecute pentru Gazetă: "Cristi Borcea se gândește în primul rând acum la libertate, nu neapărat la Dinamo, cu toate că este îmbiat să se întoarcă.

Patrick Borcea, care a mers de multe ori în galeria lui Dinamo și este apropiat de suporteri, a fost și el atras în această idee de preluare a clubului sau de a lua o parte din acțiuni pentru început de la Ionuț Negoiță.

Tocmai de aceea juniorul a mers de mai multe ori în Statele Unite în ultima perioadă ca să vândă acel apartament. Iar cu banii de acolo, plus anumite promisiuni din partea unor oameni de afaceri care ar urma să vină și ei cu finanțe, Patrick, avându-l pe Cristi Borcea alături, să încerce preluarea clubului". 

Până la ceva palpabil de pe frontul din Miami, ieri după-amiază a fost o întâlnire informală la RIN Grand Hotel între Negoiță și Adrian Thiess, intermediarul afacerii din partea investitorilor britanici. Iar astăzi ar urma să fie o teleconferință în trei, între Negoiță, Nicolae Badea și oamenii din Regat. 

Cristi Borcea, alias "Leonidas", a câștigat cu Dinamo patru titluri de campion, patru Cupe ale României și o Supercupă.

"Dinamo a ajuns să se vândă la valoarea unei cirezi de vaci sau a 10 apartamente aflate mai în centrul orașului! Este un chilipir. Păi Dinamo e club de 50 de milioane de euro. Foamea de bani și frica de faliment te fac să vinzi tot. Totul este de vânzare în lume, în afara țării, prietenilor și familiei!" Dumitru Dragomir, președinte LPF, la Pro X


"Nu cunosc detalii despre negocierile cu așa-zisul grup de investitori din Orient. Cred că sunt șanse mai mari pentru o tranzacție cu suporterii. Oricum, domnul Negoiță nu mai vrea să audă de fotbal" Ionel Dănciulescu, director general, la TV DigiSport

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (132)
169060557063831
Stefan Anghel  •  25 Martie 2018, 17:54
Postat de zizu pe 25 Martie 2018, 15:24

ba in OIcoins! moneda favorita a fcsb ului!

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dc78
dc78  •  25 Martie 2018, 16:14

Boractcica jr ar trebui sa vanda bunurile pe care le are sa acopere datoriile catre stat, asa ar fi intr-un stat civilizat, dar suntem in romania, numai prostii platesc taxe impozite, stau la coada, etc

zizu
zizu  •  25 Martie 2018, 15:24
Postat de daweroirl pe 25 Martie 2018, 12:30

In bitCOIns ...

ba in OIcoins! moneda favorita a fcsb ului!

Vezi toate comentariile (132)
Comentează