FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - DINAMO, VINERI, 19:45, DIGI, TELEKOM, LOOK, GSP.RO

EXCLUSIV Fanii lui Dinamo sunt revoltați de decizia Astrei: "Este incredibil ce se întâmplă!"

Articol de - Publicat miercuri, 21 februarie 2018 13:19

Astra - Dinamo se joacă sâmbătă, de la ora 19:45, liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe TV Telekom Sport, TV Digi Sport și TV Look.

Fanii lui Dinamo plănuiau să meargă în număr mare la Giurgiu, fiind anunțați inițial ieri că biletele în sectorul oaspeților costă 10 lei. Dar giurgiuvenii s-au răzgândit peste noapte și azi au anunțat că prețul va fi de fapt 50 de lei!

28408129 1812801952087348 42976748 o

Fanii lui Dinamo s-au revoltat după decizia giurgiuvenilor.

"Noi, cei din galeria lui Dinamo, încercăm să colorăm zi de zi peisajul fotbalului românesc. Iar ce face conducerea Astrei, cu prețul biletelor, nu se pare incredibil! Noi am fost anunțați de alt preț, mai mic. De aceea am și anunțat oficial pe Facebookul nostru că pe fani îi va costa 25 de lei deplasarea: 10 lei biletul la meci și 15 lei transportul. 

Acum asta e, nu avem ce face. Răspunsul nostru se va vedea la meci, în tribună. Dar tot vom încerca să mergem în număr mare la Giurgiu", a spus pentru GSP.RO unul dintre liderii Peluzei Cătălin Hîldan.

"Asta e strategia clubului. Prețuri mari au fost și cu Steaua. La fel va fi și cu Dinamo", a spus Dani Coman, președintele Astrei, pentru Gazeta Sporturilor.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (124)
1roman
1roman  •  21 Februarie 2018, 22:32

Nu trebuia sa anunte prezenta in numar mare. Nu se asteapta nimeni ca Dinamo sa aiba prea multi suporteri la alte meciuri in afara de cele impotriva Stelei. Daca isi vedeau de treaba plateau pretul normal pentru nivelul echipei lor, nu pe cel special pentru echipele mari.

ropo14
ropo14  •  21 Februarie 2018, 21:21
Postat de para.para pe 21 Februarie 2018, 21:13

Nu strigau ca disperatii astia de la hartia de impachetat guvizii ca la meciul cu echipa lor Astra a pus preturi mari si ca acum Astra o ajuta pe Dinamo inclusiv cu pretul biletelor? Bai gigistilor, asa faceti voi jurnalism?

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

para.para
para.para  •  21 Februarie 2018, 21:13

Nu strigau ca disperatii astia de la hartia de impachetat guvizii ca la meciul cu echipa lor Astra a pus preturi mari si ca acum Astra o ajuta pe Dinamo inclusiv cu pretul biletelor? Bai gigistilor, asa faceti voi jurnalism?

Vezi toate comentariile (124)
Comentează