FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI

EXCLUSIV FC Botoșani transferă un mijlocaș brazilian: "E peste Boldrin când a venit în Liga 1"

Articol de - Publicat miercuri, 28 iunie 2017 16:06

FC Botoșani continuă campania de achiziții, iar echipa lui Costel Enache îl va transfera pe Bruno Formigoni, un mijlocaș brazilian de 27 de ani.

Formigoni este adus în Liga 1 de impresarul Florin Vulturar, iar acesta va veni din postura de jucător liber de contract.
Acesta evoluează la Esporte Clube XV de Novembro Piracicaba, din Liga a 4-a națională din Brazilia.

"Va fi un jucător interesant pentru campionatul românesc. Este peste nivelul lui Boldrin, când acesta a venit în Liga 1. În acest zile își va finaliza contractul în Brazilia și va veni să semneze cu FC Botoșani", a spus Vulturar pentru GSP.RO.

100.000 €este cota lui Formigoni, potrivit transfermarkt.de

Formigoni este un jucător crescut Sao Paulo, iar în 2009 a jucat și la Cerezo Osaka, din Japonia. În rest, a mai jucat doar la echipe din Brazilia: Sao Paulo, Paulista FC, Figueirense, Guaratingueta, Red Bull, UR Trabalhadore, Bragantino, Batatais și America RN.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
onduku
onduku  •  28 Iunie 2017, 21:14

Asta e mijlocas defensiv, nu mijlocas central simplu. Candva era vazut ca o tanara speranta la Sao Paulo dar a jucat acolo doar 1 meci. Trist. Pare prea modest si nu va fi titular.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează