FOTBAL  »  Superliga  »  STADION CRAIOVA

EXCLUSIV FC U Craiova vrea să joace și ea pe noul “Oblemenco”: “Plătim chirie! Nimeni nu ne poate interzice”

FOTO: Facebook CNI
FOTO: Facebook CNI

Articol de - Publicat marti, 03 octombrie 2017 11:05

FC U Craiova e pe primul loc în Liga a 4-a - Dolj, unde în 8 meciuri a adunat maximum de puncte, golaveraj 57-6. A pus deja 5 puncte peste Jiul Podari, care e puțin probabil să poată ține pasul.

Principală favorită la promovarea în Liga a 3-a, FC U Craiova are planuri mari și vrea chiar din acest sezon să joace pe noul stadion Ion Oblemenco”. 

În acest sens patronul Adrian Mititelu a depus deja la Primăria Craiova o solicitare pentru a-și desfășura jocurile de acasă pe acea arenă și e convins că nu poate fi refuzat. 

“Nimeni nu ne poate interzice accesul pe acest stadion. Nici nu concep să nu ne lase. Plătim chirie, nu jucăm gratis. Deși din ce știu CS U nu va plăti nimic. Chiar sunt curios cum vor face. Pentru că ar fi abuz în serviciu ca unora să le iei banii, iar altora nu. În fine, nici nu contează, noi plătim să jucăm.

Va fi o chirie mare, nu știu cât deocamdată, dar nu contează. Plătim! Vin suporterii în număr mare și ne vor ajuta să plătim chiria, măcar parțial și tot e bine. În termen de 30 de zile trebuie să primesc răspunsul.

Eu aș fi vrut ca primul meci să fie FC U Craiova cu CS U. Chiar dacă ne-ar bate rău, dar nu m-ar deranja. Ar fi frumos pentru oraș. Ar fi plin stadionul. Iar noi când vom juca acolo vom avea 4-5 mii de oameni minim la fiecare meci. Repet, dacă CS U Craiova va juca acolo, a doua zi sunt obligați să ne lase.

Gândește-te doar la Arena Națională. Acolo au jucat Steaua, Dinamo, Rapid și Astra. Aici de ce să nu se poată? Ar fi abuz în serviciu să ne interzică”, a zis Adrian Mititelu pentru GSP.RO. 

Inaugurare cu FCSB?

Arena care va avea 30.000 de locuri ar putea fi inaugurată chiar la partida dintre CS U Craiova și FCSB, care se va disputa în jurul datei de 28 octombrie. Oltenii ar fi vrut să fie gata pentru meciul de Cupa României, care este cu câteva zile mai devreme, însă acest lucru e tot mai puțin probabil. Stadionul a costat în jur de 240 de milioane de lei.

“Sunt niște autorizații de luat după ce stadionul va fi gata. Mi-e greu de crezut că se pot mișca așa repede. Eu nu cred că primul meci poate avea loc luna aceasta. Cel mai probabil în noiembrie se poate juca acolo”, a zis Mititelu. 

DATE DESPRE STADION

Cost: 53,3 milioane de euro
Suprafața desfășurată: 54.000 mp
Capacitate: 30.944 locuri
Locuri presă: 240
Locuri VIP: 440
Înălțime: 51 de metri
Tabele: 2

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (38)
915542705250791
Aurel Stana  •  05 Octombrie 2017, 11:46

juventus biaconero penso ke capisci lingua italiana ti dico una cosa to lo sai ke segnifica un tifoso vero io penso ke sei un bugiardo un topino e un traditore come *** dici ke tua squadra *** e FCU quando voi sieti fondati in 2013 a bucuresti mogosoaia...anke bambini non credono le chiacchere ke dici tu..o scrito in italiana xke o visto ke il sopranome e juventus bianconero e penso ke capisci stai zitto sei un sempliceschivo per soldi vendi pure lanima ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

229410757451476
Albastru Leu  •  04 Octombrie 2017, 09:20

Bravo !!!! De 3 ani jumate aștept clipa asta , adevarata Știința pe Oblemenco , unde a fost și va rămâne casa ei . Doar FCU !!!

stefy29
stefy29  •  03 Octombrie 2017, 23:32
Postat de echilibrat pe 03 Octombrie 2017, 23:12

Minti. Pe Aripile veneau 200 de oameni. Care nu platesc bilet de meci. Ia pune 20 de lei biletul sa vezi daca vin 10 oameni :-) Vrei sa-ti arat fotografii din campionatul 2010-2011, inainte si dupa ce a plecat Piti, cind SRL-ul lui Mititelu avea 100 de oameni la stadion in liga 1 ? Vorbesti de vindutii din PS ? Adica Gogoasa si Blondu. Cine se aseamana se aduna - sa fiti sanatosi cu asemenea specimene. Faptul ca aceste specimene sint slugile lui Mititelu e mana cereasca pentru Universitatea Craiova, echipa pe podium in liga 1. Acest club se doreste civilizat, decent, aproape de spiritul universitar. Voi ramineti cu manelistii vostri ca sinteti bine acolo la Celaru :-)

Frustrarea e mare, te macina prin interior? Pana la proba contrarie asta e adevarul, noi 2000 pe maidane, voi 50 pe stadioane , bine-nteles la echipa de meleoane. Sa nu uiti ca inainte de 2013, te-ai inchinat si tu echipei adevarate, asta de o xalci in picioare. Si daca spiritul Universitar se doreste a fi parasutarea unei echipe directa in liga a 2-a, fara vreun merit sportiv, da ati reusit sa revolutionati acest spirit. Basmele cu zmei si zane sunt joaca. Pai cum? Uite asa, seara ne culcam fara echipa si brusc a doua zi ne trezim cu echipa bucuresteana, vopsita in craioveana, in liga 2 -a direct si hai sa furam identitati. Pai nu e poveste? Sa retii ceva, povestile le traiesti in somn si cand te trezesti iti dai seama ca a fost o amagire. Eu unul ma retrag din discutii, stii tu povestea cu al de cedeaza primul..... Hai noapte buna, cu povesti frumoase !

Vezi toate comentariile (38)
Comentează
Close