FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CSU CRAIOVA

EXCLUSIV Florin Costea surprinde înaintea derby-ului FCSB - CSU Craiova: „Îi doresc să câștige campionatul!”

Florin Costea în tricoul roș-albaștrilor // Foto: Raed Krishan
Florin Costea în tricoul roș-albaștrilor // Foto: Raed Krishan

Articol de - Publicat sambata, 23 februarie 2019 15:57

Florin Costea, 33 de ani, care tocmai s-a despărțit de FC U Craiova 1948, după ce oltenii i-au reziliat contractul din motive de indisciplină, a făcut o declarație surprinzătoare înaintea derby-ului de duminică dintre FCSB și CSU Craiova, de la ora 20:00.

Fostul atacant al lui FC U Craiova și al Stelei i-a urat rivalei din oraș a echipei unde s-a consacrat el, CS U Craiova, să câștige titlul de campioană, chiar dacă a adăugat că e fan al liderului CFR Cluj.

„Va fi un meci frumos duminică. Nu țin cu nimeni, voi urmări meciul și atâta tot. Eu n-am nimic cu CSU, eu țin cu Universitatea Craiova la care am fost acum.

Le doresc celor de la CS U să câștige campionatul, n-am nimic cu ei. Sunt oameni de calitate acolo, au o organizare bună și așa poți face performanțe. Egal cred că se va termina meciul de mâine.

Eu oricum țin cu CFR Cluj, care sper să ia campionatul. Am jucat acolo și m-am simțit bine”, a declarat Florin Costea pentru GSP.ro.

FCSB și CSU Craiova vor juca duminică, de la ora 20:00, în direct la TV Telekom Sport, TV Digi Sport, Look Sport și liveTEXT pe GSP.ro.

Citește și:

EXCLUSIV Florin Costea, dezlănțuit după ce-a fost dat afară de la FC U Craiova: „Am filmările! Vor să-i ia banii lui Mititelu! Lumea să știe adevărul”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
207979096630676
Popirlan Ionel  •  23 Februarie 2019, 20:35

prostea,este si va fi prostul prostilor...cine se aseamana se aduna.

110146613198286
Gabi Simon  •  23 Februarie 2019, 17:45

Mao Costiuc mai uite cum te incurci in declaratie.odata spui ca iti doresti sa i-a CSU.CRAIOVA CAMPIONATUL apoi spui ca iti doresti sa i-a CFR-ul . Pacat de tine ca te-ai asociat cu acel Mititel care te-a pacalit din nou si acum ai ramas fara nimic. Pacat de calitatile tale foarte bune care nu ai stiut deloc sa ti le gestionezi cit de cit. Acum ai sa iti dai seama care e adevarata Stiinta ,cu toti suporterii so orasul alaturi de ea. Fprta Stiintaaa.

radufl
radufl  •  23 Februarie 2019, 17:30

Florine, Florine... ce păcat de talentul tău :( N-ai învățat nimic din 2011 până acum: te-ai dus înapoi la brutarul/gropar și uite! iar te-a batjocorit. Craiova aia pe care o iubești a renăscut, are tot orașul alături de ea - fii realist și nu-ți mai asocia numele cu toți escrocii și derbedeii... sau cu proiecte născute-moarte.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează