FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

EXCLUSIV Florin Talpan a recunoscut în fața oficialilor Stelei: "Dacă aveați avocați buni, câștigați de mult procesul ăsta"

Articol de GSP - Publicat luni, 16 ianuarie 2017 17:06

 Într-un interviu acordat ediției de azi a Gazetei Sporturilor, Helmuth Duckadam a recunoscut o discuție pe care a avut-o cu Florin Talpan la un eveniment. A comentat și proiectul celor de la CSA Steaua. 

- Schimbarea numelui credeți că va avea repercusiuni asupra echipei?
- Mi-e foarte greu să anticipez, iar eu nu știu ce vor înțelege cei de la UEFA și FIFA. Steaua a fost cunoscută în lume și înainte de câștigarea Cupei Campionilor. Nu trebuie să uităm că din 2003 până astăzi, Steaua s-a calificat 11 ani consecutiv în Europa League și în Champions League. Tradiția chiar am dus-o mai departe. Nu ştiu ce spun actele. Îi ascult și pe domnul Becali, și pe domnul Talpan. Cu domnul Talpan m-am întâlnit la un eveniment, voia să facă poze cu mine și mi-a spus «Dacă aveați avocați buni, câștigați de mult procesul ăsta». Cine a iubit Steaua va rămâne lângă echipă! Dacă vom câștiga campionatul, lumea o să rămână lângă această echipă.

- Dar proiectul CSA cum vi se pare?
- Acolo doar se vorbește despre o nouă echipă. Este doar un proiect, pus pe hârtie, cu un buget pe hârtie, care nu este palpabil. Vorbim de ceva ce nu există, dar poate va exista vreodată. Cu toate că eu nu cred în proiectul ăsta al celor de la CSA. Toată lupta asta este să i se ia echipa lui Becali, fără să aibă importanță că după ajunge la Georgescu, Popescu sau Ionescu. Important e ca echipa asta să nu mai fie a lui Becali. Sunt niște revanșe, răfuieli mai vechi... Înainte foarte mulți dintre foștii mei colegi au avut relații foarte bune cu domnul Becali, dar după s-au stricat și acum totul este o răzbunare.

Interviul integral, de 3 pagini, poate fi citit în ediția tipărită a Gazetei Sporturilor sau pe platforma Gazeta Digitală, de unde puteți ce mesaj incredibil i-a trasmis Florin Talpan, juristul CSA, lui Duckadam.

Citește și: EXCLUSIV Război total la Steaua '86! Duckadam face declarații incendiare în Gazetă: "Pițurcă nu vine dintr-un motiv incredibil la petrecerea de 7 mai! Mi se pare josnic ce face cu Steaua Armatei"

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (24)
para.para
para.para  •  17 Ianuarie 2017, 02:32
Postat de alenb pe 16 Ianuarie 2017, 21:24

GSP, din titlu se intelege ca CS Steaua (Talpan) n-ar fi avut dreptate dar a avut avocati buni. Daca citesti articolul, de fapt duckadam declara ca i-ar zis talpan ca daca aveau avocati buni etc, deci lasati mizeriile astea de dezimformari!

Singurul lor rol in societate este sa dezinformeze poporul.

andy_2008
andy_2008  •  16 Ianuarie 2017, 22:26

Clar Gigi ciobanul a pierdut din lipsa de aparare .Poate intelege si ciobanul ca si cartea e buna la ceva.

alexbibirica1
alexbibirica1  •  16 Ianuarie 2017, 21:30

justitia romana a decis => carbunele este de culoare alba.

Vezi toate comentariile (24)
Comentează