FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV FOTO Gazonul lui Dinamo arată ca la un stadion comunal! Cum explică situația oficialii clubului

Articol de - Publicat sambata, 14 octombrie 2017 13:40

Gazonul arenei din Ștefan cel Mare are un aspect lamentabil, fiind în plin proces de refacere. Dinamoviștii speră să fie optim pentru fotbal la viitorul meci, cu echipa lui Hagi.

Dinamo începe luni returul, contra celor de la Juventus București pe un gazon care arată horror în acest moment, fiind în plin proces de refacere. Terenul va arăta mai mult galben decât verde și luni seară, însă oficialii din Ștefan cel Mare au speranțe că situația se va schimba total în următoarele două săptămâni, pe 30 octombrie fiind meciul de Liga 1 cu Viitorul.

img 20171013 wa0003

Între partidele cu Juventus și cu echipa lui Hagi, "câinii" vor avea un periplu în Moldova pentru duelurile cu FC Botoșani, în campionat, și cu Aerostar Bacău, în Cupa României. 

Imaginea deplorabilă a gazonului a fost explicată de către reprezentanții clubului, care au făcut un contract de refacere a terenului cu firma lui Marian Oprișan. "Noi am investit în gazon, chiar dacă nu aparține de FC Dinamo 1948. Am semnat un contract de 35.000 de euro plus TVA, ca să refacem cât mai repede suprafața de joc.

Ploile de după amicalul cu Aris Limassol au amânat cu trei zile startul lucrărilor, ce-au început abia marți dimineață. Într-adevăr, gazonul va arăta rău la meciul de luni, dar cu Viitorul o să fie impecabil, la finalul lunii octombrie. Se vor face injecții cu nisip, însămânțări, fertilizări, în două etape, și tratamente", a explicat Dorin Irimia, purtătorul de cuvânt al clubului. 

2.000 €pe meci plătește Dinamo celor de la clubul sportiv pentru închirierea arenei din Ștefan cel Mare

5 meciuria disputat echipa în acest campionat în Ștefan cel Mare, două victorii, cu Sepsi și cu Mediaș, două eșecuri, cu Timișoara și cu Concordia, și-o remiză, cu Astra

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
khal_37
khal_37  •  14 Octombrie 2017, 20:44
Postat de Costel Titere pe 14 Octombrie 2017, 18:57

Firma nu este a lui Marian Oprisan ci a fratelui sau asa ca atentie cand scrieti un articol ...

....ce phrost esti tataie, totul apartine lui marian oprisan, cel mai mare baron local al psd din toate timpurile iar pretul este pe masura, 10% din valoarea reala.

822112647969693
Costel Titere  •  14 Octombrie 2017, 18:57

Firma nu este a lui Marian Oprisan ci a fratelui sau asa ca atentie cand scrieti un articol ...

demolarii
demolarii  •  14 Octombrie 2017, 15:59

Ceva da cu virgula. Nu mai e societatea lui Badea administrator al stadionului? Nu ea trebuia să asigure calitatea suprafeței de joc? Și nu era terenul contribuția la buget a acesteia în contul celor 7% acțiuni? Prea multe virgule......

Vezi toate comentariile (7)
Comentează