FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

EXCLUSIV Gabi Iancu s-a făcut praf în Centrul Vechi, unde s-a îmbătat cu vin şi votcă! :O

Gabi Iancu, foto: GSP
Gabi Iancu, foto: GSP

Articol de GSP - Publicat luni, 25 august 2014 00:00 / Actualizat luni, 25 august 2014 14:47

Ziarul Gazeta Sporturilor a scris astăzi, EXCLUSIV PRINT şi pe platforma Gazeta Digitală, despre o nouă escapadă a lui Gabi Iancu, mijlocaşul ofensiv al Stelei, în vîrstă de 20 de ani.

UPDATE 13:15 Gabi Iancu a oferit dreptul la replică pe siteul oficial al clubului: "Nu am ieşit în oraş de mai bine de o lună de zile, dar să petrec pînă la 3 dimineaţa? Chiar dacă, în trecut, am avut parte de nişte evenimente care mi-au afectat imaginea, asta nu înseamnă că am continuat pe aceeaşi linie.

Consider că m-am maturizat, nu mai am probleme în viaţa extra-sportivă şi nu mi-aş putea permite ca, înainte de un meci atît de important precum cel de la Sofia, să fac astfel de gesturi necugetate. Sper ca suporterii să aibă încredere în faptul că mă pregătesc 100% şi sînt cu gîndul numai la performanţă în tricoul Stelei".

»»»»»

Săptămîna trecută, Iancu a profitat din plin de zilele libere. Mijlocaşul a fost văzut noaptea, în timp ce era cărat de prieteni, după ce a băut mai multe sticle de vin şi shoturi de votcă! Detaliile, exclusiv în ediţia tipărită, sînt incredibile!

Abia iertat de Viorel Moldovan la naţionala de tineret, Iancu a călcat din nou strîmb şi rămîne de văzut care va fi reacţia clubului Steaua, dar şi a selecţionerului. Nu este prima escapadă a lui Iancu, unul dintre cei mai talentaţi mijlocaşi din noua generaţie.

GSP îţi prezintă o listă cu alte escapade ale lui Iancu

# În ianuarie 2012, după ce "naţionala" Under 19 a pierdut cu Serbia, 0-3, Gabi a fost în grupul tricolorilor care au ieşit în oraş fără ştirea antrenorului. Apoi au băut alcool în hotel şi au creat scandal în camere. În plus, s-au pozat cu interlopul sîrb Ratko Buturovici. În raportul lui Mihail Marian, directorul tehnic al FRF, s-a scris, inclusiv despre Iancu, că "se afla într-o suspectă stare de ebrietate";

# În mai 2012, preşedintele Academiei Hagi, Pavel Peniu, a dezvăluit încă un episod de indisciplină al stelistului: "Cu două zile înaintea plecării într-o deplasare, Iancu a adus patru sticle de vin în cantonament. S-au strîns vreo 10-15 băieţi şi au băut";

# În iulie 2013, Gabi a băut într-un club din zona Nordului din Bucureşti alături de Nikolici, un alt consumator de alcool din Ghencea, pînă în jurul orei 1:00. În drum spre casă, cei doi au "agăţat" mai multe fete cu care au stat la un alt restaurant pînă la 3:30 dimineaţa;

# În august 2013, Iancu şi Nicuşor Stanciu au consumat băuturi alcoolice în hotelul în care era cazată "naţionala" de tineret a României, cu două seri înainte de meciul cu Insulele Feroe. Beţia a culminat cu un scandal în holul hotelului spre dimineaţă, iar a doua seară, cu cîteva ore înainte de meci, cei doi şi-ar fi comandat şi în cameră mai multe sticle de băutură.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (142)
varanga53
varanga53  •  26 August 2014, 12:31

Fara imagini REALE , doar zvonuri gen "Săptămîna trecută, Iancu a profitat din plin de zilele libere. Mijlocaşul a fost văzut noaptea, în timp ce era cărat de prieteni, după ce a băut mai multe sticle de vin şi shoturi de votcă!" ! Numai cretynii pot crede asta !

lucell
lucell  •  26 August 2014, 11:50

Sa facem o comparatie,cand a aparut videoclipul cu Chiriches dansand in Anglia a fost scris 1-2 articole la niste ziare de cancan pe cand la noi au fost pline fituicele cu tot felul de intepretari.Voua nu va pasa de SPORT va pasa doar de cancanuri....daca Steaua a dezmintit ca Iancu a facut asta de ce mai este articolul inca aici?

lucell
lucell  •  26 August 2014, 11:48
Postat de batranu.cismigiu pe 25 August 2014, 21:09

Fotbalul romanesc s-a manelizat cu un tupeu de neimaginat, jucatorii romani au ajuns intr-un hal far' de leac. Cauzele sunt multiple: patronii-creditori care se prefac ca investesc, tentatiile din prezent alaturi de bunavointa unora dintre antrenori (legatura exista) si, nu in ultimul rand faptul ca acesti tineri castiga mai mult decat isi presteaza ei meseria.

Steaua a dezmintit stirea,e adevarat ca jucatorii s-au schimbat mult pentru ca si vremurile sunt altele dar de aceasta "presa" sportive nu ai nimic de spus?

Vezi toate comentariile (142)
Comentează
Close