FOTBAL  »  Superliga  »  CSA STEAUA

EXCLUSIV // GALERIE FOTO Armata a reînființat echipa de fotbal! CSA Steaua renaște în zăpadă: reportaj GSP de la antrenamentul supervizat de Lăcătuș. "Suntem ca Nottingham Forest"

Lăcătuș supervizează toate mișcările copiilor / foto: Raed Krishan +9   FOTO
Lăcătuș supervizează toate mișcările copiilor / foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat luni, 16 ianuarie 2017 00:01

Armata a reînființat echipa de fotbal, deocamdată cu juniori. CSA anunţă că peste o jumătate de an va avea echipă și de seniori. Lăcătuș și Bumbescu au început munca în Ghencea acoperită de zăpadă, cu gândul la Forban.  

Până la un răspuns din instanţe, Ghencea s-a repopulat cu fotbaliști, deocamdată doar cu juniori. Și cu glorii, cu oameni ai locului, ei înșiși embleme pe care Armata le-a lipit peste club ca să-și declare legitimitatea. 

Gazeta a asistat la un antrenament al puștilor de la CSA Steaua.

Adrian Bumbescu este cel care  conduce juniorii 2001, iar Lăcătuș e director tehnic, un fel de supervizor la Clubul Sportiv al Armatei Steaua. Noua Steaua. Sau vechea. Toată lumea așteaptă ca judecătorii să stabilească.

Puștii au început alergările în zăpadă și trag tare în sală, iar din februarie vor urca la Forban, legendara bază sportivă a "militarilor".

Citește REPORTAJUL INTEGRAL din paginile 2-3 și interviul cu Bumbescu din 4-5 în zori la chioșc sau online - AICI - în Gazeta digitală!

"La 16 ani, ei n-ar trebui să-și facă probleme în care ligă joacă. Dacă muncesc, pot să progreseze, alături de cei care vor mai veni. Și să promovăm an de an. Liga a patra, liga a treia, liga a doua. Și atunci, mare bătaie să intrăm în prima ligă! Suntem ca Nottingham Forest! Ha-ha-ha!"Adrian Bumbescu

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (113)
alexbibirica1
alexbibirica1  •  16 Ianuarie 2017, 06:00

#talpan / #justitiarul / #reacredinta / #fraudulos / #justititaromanã / #carbunealb / #zapadaneagrã

1396064723761499
Petran Adrian  •  17 Ianuarie 2017, 09:09

nahhh numai asa vom ajunge sa avem miza la barbut/poker "Steaua - blind all in"!!! Poate da Satana sa iasa si 6/6 si atunci ajunge investitor la Chealsea!!! :) super investitor de Poker Star!!! PENIBILI! Hai ca voi de la Peluza Sud acum va identificati si voi cu CSA! De Talpan ce sa mai zic... super afacere sa vindem acelasi brand de doua ori si sa ajungem de rasul curcilor. Romanica!!!

617179315150745
Ioan Tepes Bobescu  •  16 Ianuarie 2017, 21:54

domnilor generali jucati la pariuri si nu va iese tactica sau piturca va vinde un pont daca il maziliti pe cioban. 14 ani la/ti muls pe cioban si a intarcat. ce va/ti gandit noi suntem strategi tari. ore nu ati gresit menirea trebuia sa va faceti politicieni.ma intreb cu ce drept aceasta institutie mai doreste sa fie respectata. vreti echipa de fotbal vai de mama voastra RUSINE.

Vezi toate comentariile (113)
Comentează