FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - POLI TIMIȘOARA 1-1

EXCLUSIV "Central" făcut praf după meciul de la Mediaș: "Cerem să fie exclus din arbitraj!"

Articol de GSP - Publicat luni, 09 aprilie 2018 18:24

Festival de erori la Mediaș, unde George Găman n-a dat două penalty-uri clare în Gaz Metan - ACS Poli, iar adversarele s-au întrecut în greșeli pentru un 1-1 târziu. 

Gaz Metan și ACS Poli au marcat doar pe final, Joao Diogo (83) și Ciucur (88), însă meciul a avut momente-limită și înainte de cele două reușite.

Două dintre ele girate de George Găman, aflat într-o zi groaznică. Nu a dat două penalty-uri la un interval de zece minute!

1. Mai întâi, Maxi Oliva de la oaspeți a fost trântit în careu de Sârghi. Penalty clar! Găman a acordat corner (minutul 59);

2. Imediat după intrarea lui Manole, medieșeanul a fost împins în careu de Oliva (minutul 69).

După joc, Radu Birlică, președintele lui ACS Poli Timișoara, l-a criticat dur pe arbitrul craiovean. 

"Este inadmisibil ca un arbitru FIFA să arbitreze într-o astfel de manieră un meci decisiv pentru rămânerea în Liga 1. Ar trebui retrogradat imediat din elita arbitrilor. Atât timp cât 2 milioane de telespectatori văd penalty clar, iar el nu vede de la 4 metri distanță, e clar că nu are ce căuta!

Jucătorii muncesc zi de zi la antrenamente,  iar el se joacă cu soarta lor și a familiilor. Mi se pare un arbitraj extrem de urât. Ori e o manieră șmecherească, ori e prostie, ori e rea intenție, iar în acest caz considerăm că nu are ce căuta în arbitraj. Să îi fie rușine!", a declarat Radu Birlică pentru GSP.ro.

Citește și: Leo Grozavu, ieșire nervoasă la finalul egalului cu Mediaș: "Să ne lăsăm toți de meserie!"

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (16)
fibra
fibra  •  10 Aprilie 2018, 09:01

Nea Birlica,visezi 2.000.000 de telespectatori? Sunt curios daca au fost 50.000 din cei care si-au pierdut timpul cu asa meci.

116530435479785
Anca Toma  •  09 Aprilie 2018, 22:58

Au fost si arbitraje mult mai deocheate si nu s-au sesizat cei de la Medias.Aici intr-adevar nu s-au dat doua penalty ,cate unul de fiecare.Ce sa mai zicem de aia care gresesc doar intr-o directie flagrant?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

laurentyu1964
laurentyu1964  •  09 Aprilie 2018, 19:18
Postat de Nello Milano pe 09 Aprilie 2018, 18:59

LA CE FATA ARE CE ASTEPTARI AVETI DE LA ACEST CIRCAR...CIUDAT... E TINUT IN LUGA 1 DE PUSCARIASUL CU PALAT SA-I FACA MERSURILE CA SI ALTA NULITATE PE NUME COLTESCU *** !

coltescu despre care tu sustii ca este tinut de Gigi ai uitat ca a anulat 3 TREI goluri valabile STELEI in meciul cu astra ,nu mai vorbi prostii si du te la culcare ca dupa DOI litri de *** asa vezi tu lucrurile

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează