FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

EXCLUSIV / UPDATE Becali a reacționat pe GSP.ro după ce Șumudică a anunțat că vine din vară la Steaua » Deranjat, antrenorul Astrei a revenit cu un mesaj dur

Articol de - Publicat miercuri, 22 februarie 2017 10:26

Marius Șumudică se declară deranjat de afirmațiile făcute în această dimineață de Gigi Becali pentru GSP.ro și a revenit cu o nouă declarație pe subiectul unei eventuale veniri a lui la Steaua:  

update 11:15

"Ce s-a întâmplat ieri, cu declarația mea pentru Pro TV despre Steaua, a fost scos din context. Nu aș antrena niciodată Steaua. Era o glumă pe care o făceam. S-a scos bucata aceea încât să pară că aș vrea să antrenez Steaua.

Vreau să fie clar pentru toată lumea: nu aș antrena niciodată Steaua! 

M-a deranjat ce a spus Becali despre faptul că mă autopropun în baza prieteniei cu el. Nici dacă echipa s-ar numi FC Star Biscuiți, FC Sport Becali, Faci Ce Spune Becali, nu aș antrena acolo. M-aș lăsa de antrenorat mai degrabă.

Au fost dușmanii mei de moarte toată viața. Nu aș accepta nicio ofertă de acolo", a spus Șumudică pentru GSP.RO. 

Știrea inițială:

Gigi Becali a vorbit pentru GSP.ro, după ce Marius Șumudică i-a spus reporterului Pro TV, când credea că nu e filmat, "îți dai seama ce presiune va fi pe mine când voi fi antrenor din vară la Steaua!".

"Șumudică nu o să o antreneze niciodată în viața lui pe Steaua! Eu sunt prieten cu el, dar nu va antrena niciodată Steaua. El crede că poate antrena pe baza prieteniei cu mine. 

El zice că acum e FCSB, nu Steaua. Dar nu e FCSB. El nu antrenează Steaua din cauza suporterilor, care nu-l vor. Iar suporterii Stelei au rămas lângă echipă. A plecat doar Peluza Sud. Cum să accepte suporterii asta?! Vorbește aiurea!", a spus Gigi Becali pentru GSP.RO.

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (27)
gannicus2014
gannicus2014  •  22 Februarie 2017, 10:43

pipereanul n-a inteles , Sumi a spus ca preia Steaua armatei , e amic la catarama cu talpan

623506571124451
Marian Iordachescu  •  23 Februarie 2017, 05:31

Daca ar fi fost Sumi la Steaua acum si Reghenkap la Astra Steaua ar fi fost la 12 puncte de a 2-a clasata ,iar Astra ar fi fost la retrogradare Asta este diferenta intre cei doi antrenori Cu Reghenkap Steaua nu castig anul acesta nici-un trofeu

andrei.f
andrei.f  •  22 Februarie 2017, 21:34

*** se bagă singur în seamă, ***. Nu a existat niciodată vreun antrenor sancţionat de club şi propus pentru suspendare, atenţie, după ce a luat titlul !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (27)
Comentează