FOTBAL  »  Superliga  »  SCANDALUL DESPĂGUBIRILOR

EXCLUSIV Gigi Becali, combinații de 70 milioane de euro! UPDATE Iată documentul EXPLOZIV în urma căruia Corpul de Control al premierului a sesizat azi DNA-ul

Articol de GSP - Publicat miercuri, 03 februarie 2016 01:01

Patronul Stelei este implicat în scandalul imens al despăgubirilor dubioase aprobate de Autoritatea Națională pentru Restituirea Proprietăților (ANRP).

Gazeta Sporturilor a intrat în posesia unui document al Guvernului care a efectuat verificări la ANRP.

Iată raportul  Corpului de Control al premierului

Materialul pe larg în ediția tipărită de astăzi, care poate fi citită AICI. 

12:15

După dezvăluirile în exclusivitate GSP, în această dimineață, DNA a fost sesizată de Corpul de Control al premierului în legătură cu modalitatea în care Comisia pentru Stabilirea Despăgubirilor din cadrul ANRP a stabilit drepturi presupus a fi supraevaluate în favoarea unor persoane.

___________________
Cazul pe scurt: 

Patronul Stelei cumpărat un teren cu 1 milion de euro și după un șir de procese, evaluări și decizii controversate, a obținut o decizie conform căreia Statul român trebuie să-i plătească 71 de milioane.

Totul s-a făcut printr-un interpus, unul dintre nepoții lui Becali, același căruia Gigi i-a cedat și acțiunile clubului Steaua.

În documentul Cabinetului Cioloş se dezvăluie cu lux de amănunte metoda prin care Becali a beneficiat de zeci de milioane de euro în urma supraevaluării unui teren pe care plătise doar un milion de euro în 2006.

Citeşte în Gazeta Sporturilor de astăzi sau pe platforma Gazeta Digitală toate detaliile despre noile probleme ale lui Gigi Becali.

Alte materiale EXCLUSIV PRINT :

√ Pe urmele istoriei! Am găsit mormîntul celui mai iubit rapidist!

√ Povestea lui Eugeniu Ştefan, fost rugbyst de top în Franţa: "Petrache a ajuns preşedinte cu o masă plătită votanţilor"

√ Mergeţi pe mîna noastră! Pariuri din Premier League în ziarul de azi

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (279)
eugen76_pan
eugen76_pan  •  04 Februarie 2016, 08:46

pentru astfel de combinatii in orice tara civilizata primesti 50 de ani de puscarie !sa jefuiesti o tara ..apoi sa te lauzi ca ajuti niste amarati cu 0,1% din cat ai furat numai in Romania gasesti

eugen76_pan
eugen76_pan  •  04 Februarie 2016, 08:42

eu tot le spun romanilor ca gesturi de binefacere din buzunarul lor as face si eu :))) preteni, nu este Mesia ..e doar un talhar cu "suflet".

fangigi
fangigi  •  03 Februarie 2016, 21:32

Schimbare la fcsb: iese Mimi, intra Gigi!:)))

Vezi toate comentariile (279)
Comentează