FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV Gigi Becali îl vrea pe Mario Camora! Superlovitura pe care FCSB i-o pregătește lui CFR Cluj + bonusul gigantic cerut

Mario Camora a câștigat cu CFR două titluri, o Cupă a României și o Supercupă
Mario Camora a câștigat cu CFR două titluri, o Cupă a României și o Supercupă

Articol de - Publicat sambata, 12 ianuarie 2019 09:00

Gigi Becali îl vrea pe fundașul stânga Mario Camora, 32 de ani, căpitanul lui CFR Cluj! Șefii campioanei par aproape de un acord pentru prelungirea acordului scadent în iunie, dar surse apropiate grupării din Gruia susțin că finanțatorul FCSB s-a interesat iar de căpitanul rivalilor.

Pornite de câteva zile, imediat după începutul anului, tratativele dintre oficialii lui CFR și Mario Camora (32 de ani) pentru prelungirea angajamentului ce expiră în vară se prelungesc.

Oficial, conducerea campionilor tot anunță că discuțiile sunt foarte aproape de finalizare, în sensul ajungerii la un acord, pentru ca jucătorul cel mai vechi al echipei să își continue cariera la Cluj. Surse apropiate clubului susțin că lucrurile nu ar sta chiar așa și că negocierile au intrat în impas.

camora Vrea bonus de 200.000 E

Intrat în ultimele 6 luni de contract, Mario Camora, care joacă la CFR din 2011, ar putea semna cu oricine. Își dorește un contract pe încă doi ani, pe un salariu de 20.000 de euro lunar, cu 3.000 de euro mai mult decât în prezent. Șefii ar fi dispuși să îi satisfacă aceste cereri.

Problemele au apărut la bonusurile pe care le solicită jucătorul, în special cele legate de o primă pentru extinderea înțelegerii. Ar fi vorba despre 200.000 de euro. Iar CFR ar fi de acord doar cu jumătate din pretențiile căpitanului său.

"Jucătorii cer astfel de prime, dar asta nu înseamnă că pot fi și plătite", a spus un apropiat al grupării ardelene. Chiar și așa, sunt premise ca Mario să rămână la Cluj, acolo unde a și început să-și construiască o casă.

Căpitanul "feroviarilor" mai are și alte variante, din străinătate, din Turcia, Portugalia sau Cipru, dar, mai nou, chiar și una-surpriză, din Liga 1.

Tot sursele GSP.ro susțin că Gigi Becali s-ar fi interesat și el de situația lusitanului. Chiar dacă pe acel post, de fundaș stânga, mai are variante precum Alexandru Stan, Junior Morais sau Marko Momcilovici, finanțatorul FCSB și-ar dori să le dea o lovitură rivalilor la titlu.

Totuși, e greu de crezut că Mario ar putea fi transferat acum. Discuțiile sunt la nivel incipient, fără ca jucătorul să fi fost abordat direct. În plus, și aici sunt diferențe. Respectivele surse afirmă că Becali ar fi dispus să îi ofere lui Camora un contract pe numai un an și un salariu de doar 15.000 de euro, departe de ceea ce își dorește fotbalistul.

Interesul roș-albaștrilor pentru liderul clujenilor nu este nou, aceștia încercând să negocieze transferul lui Mario și în sezonul 2015-2016, când antrenor era Rădoi.

Fapt confirmat recent și de Dică, pe atunci secund la FCSB: "Chiar am avut unele discuţii cu el atunci, din păcate nu am reuşit să îl aducem. Vorbim despre un fotbalist extrem de important pentru orice vestiar.

Vezi și: Teja n-a fost jucător, dar a pregătit fotbaliști » Cum a alcătuit antrenorul FCSB-ului cele două echipe din vedete cu care a lucrat

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (77)
luisharcsa
luisharcsa  •  12 Ianuarie 2019, 19:57
Postat de haideusicfr pe 12 Ianuarie 2019, 18:01

Nu va e rusine?

Au astia rusine?

haideusicfr
haideusicfr  •  12 Ianuarie 2019, 18:01

Nu va e rusine?

fairplayromania
fairplayromania  •  12 Ianuarie 2019, 17:06
Postat de Sorin Constantinescu pe 12 Ianuarie 2019, 16:16

Redactori de GSP.RO , la stergerea cuvintelor din comentari va pricepeti , dar ca suporteri *** , SUNTETI VARZAAAAAAAAAA (aparatori ai PENALILOR)

Sorine, aici nu se înjură, asta e ziar de sport comanditat. Vrei? atunci tăticu, bagă,bagă peşte in baltă. Nimic nu e gratis. Dacă vrei să injuri, atunci înjură Dinamo, CFR,Craiova,Sepsi şi nimeni tu va cenzura comentariul tău.

Vezi toate comentariile (77)
Comentează