FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

EXCLUSIV Golofca, imediat după transferul la FCSB: "Steaua, un vis împlinit" » Înainte de Bilbao: "Sunt dinamovist de mic"

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor
Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de - Publicat duminica, 06 august 2017 21:37

Cătălin Golofca (27 de ani), noul mijlocaș ofensiv al celor de la FCSB, care a semnat în această seară un contract valabil pentru 4 sezoane, a vorbit în exclusivitate pentru GSP.ro despre transferul de la Botoșani la vicecampioana României. 

Becali a plătit 400.000 de euro, iar Valeriu Iftime a precizat, la TV Digi Sport, că fotbalistul va fi deținut coproprietate: 60 la sută Botoșani, 40 la sută FCSB.

Fotbalistul a ținut să le mulțumească celor de la FC Botoșani și Anamariei Prodan, odată ce a ajuns la FCSB, promițându-i lui Gigi Becali că nu va dezamăgi la noua echipă.

"Este un vis împlinit . Am muncit să ajung la Steaua. Am știut ca voi ajunge acolo. Nu o sa dezamăgesc pe nimeni. Știu ce pot și cât pot. Îi mulțumesc impresarului meu, Anamaria Prodan. A fost alături de mine mereu și m-a asigurat că dacă joc așa, mă va duce la Steaua.

Este apogeul carierei mele și sper să-l răsplătesc pe Gigi Becali înzecit. Le mulțumesc celor de la Botoșani pentru tot ce au făcut pentru mine. Lor le datorez enorm", a spus Golofca pentru GSP.ro.

La Botoșani, Golofca a fost în prim-planul unuia dintre cele mai controversate momente ale sezonului trecut, după ce a fost lovit în timpul unui meci de antrenorul echipei din acel moment, Leo Grozavu.

Nemulțumit fiind de evoluția acestuia, antrenorul botoșănenilor i-a dat elevului său două palme și l-a înjurat. 

s-a declarat dinamovist, în urmă cu câteva luni!

Într-un interviu acordat pentru Gazeta Sporturilor în luna octombrie a anului trecut, Golofca susținea că este suporterul lui Dinamo, echipă cu care ține de când era copil.

Întrebat dacă în afară de Botoșani, mai are vreo favorită în România, Golofca a răspuns: "Clar, Dinamo! Chiar îmi doresc să marchez cu Dinamo, orice gol împotriva «câinilor» ar fi golul favorit. Îmi place mult Dinamo, țin cu ei de mic".

O declarație similară a avut jucătorul și după golul marcat în poarta lui Dinamo în acest etapa a doua, în care Botoșani s-a impus în fața "câinilor" cu 1-0. Golofca a adăugat atunci că ar accepta imediat o ofertă făcută de Dinamo (detalii AICI). 

"Am mare încredere în mine și sunt optimist. Cred că am o viteză destul de bună, dacă vorbim de calități. La slăbiciuni aș puncta faptul că am unele momente când nu sunt în joc, sunt aerian, sper să corectez asta de la meci la meci și să fiu sută la sută concentrat" Cătălin Golofca pentru Gazetă, în octombrie 2016

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (51)
1048432045196571
Neculaescu Mircea  •  07 August 2017, 14:30

"fangigi" bai talpane ia mai ***.iti alegi tu unde.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

steaua1986forever
steaua1986forever  •  07 August 2017, 11:35
Postat de fangigi pe 07 August 2017, 09:33

A semnat cu uzurpatorii din Mogosoaia-sat, un no name fara istorie fara palmares, fara stema, fara culori! Doar un autocar chicios cu o cruce neagra pe el! Oricum, o sa frece tusa pana in primavara, cand stapanitorul il va trimite imprumut inapoi la moldova! Bafta Golofca, sper ca esti platit bine, pt ca esti constient ca de fapt ai fost scos din circuitul competitiei si trecut pe linie moarta!

Tu nu esti rapidist, in primul rand deci iti raspund pentru echipa ta: din 2000 toate, absolut toate antrenamentele echipei rinamo se fac la Saftica si nu pe stadionul din Stefan cel Mare. Acolo se antreneaza celalalt club. Stiti voi care. Ala care nu are absolut nici o legatura cu echipa zugravului cu bac la 35 de ani. Sediul social echipei respective este vis-a-vis de "Delta Vacaresti", raiul tantarilor, in hotelul Rin. Daca ai impresia ca e "centrul Bucurestiului" cum tot urla pe aici unii, am o veste trista pentru tine, e fix la periferia periferiei, intr-un loc parasit, noroc ca s-a extins balta aia si a mai acoperit din muntii de gunoaie...

fangigi
fangigi  •  07 August 2017, 09:33
Postat de alexbibirica1 pe 06 August 2017, 23:36

dinamovistul golofca semneaza cu Steaua....hai , fustitele sus !

A semnat cu uzurpatorii din Mogosoaia-sat, un no name fara istorie fara palmares, fara stema, fara culori! Doar un autocar chicios cu o cruce neagra pe el! Oricum, o sa frece tusa pana in primavara, cand stapanitorul il va trimite imprumut inapoi la moldova! Bafta Golofca, sper ca esti platit bine, pt ca esti constient ca de fapt ai fost scos din circuitul competitiei si trecut pe linie moarta!

Vezi toate comentariile (51)
Comentează