FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV GSP Caz șocant! Brazilianul despre care se zvonise că îl vrea Dinamo a fost victima unei înșelătorii cumplite!

Jucătorul e în roz, în centrul imaginii, foto: Ziarul Prahova +1   FOTO
Jucătorul e în roz, în centrul imaginii, foto: Ziarul Prahova

Articol de - Publicat sambata, 10 octombrie 2015 11:40

Ajuns în București în urmă cu cîteva zile, în speranța că va semna cu Dinamo, brazilianul Fernando Alves de Assis (22 de ani) și-a dat seama că este victima unei înșelătorii puse la cale de impresar!

Povestea este una incredibilă. Fernando Alves de Assis a fost păcălit de un impresar că ar fi dorit de Mircea Rednic la Dinamo, deși clubul din Ștefan cel Mare nu a avut absolut nici o legătură cu planul.

Mijlocașul în vîrstă de 22 de ani i-a plătit 13.000 de euro impresarului, a venit în România alături de nevasta sa gravidă, după care nu a mai dat deloc de impresar!

Jucătorul stă acum în Chiajna, a rămas fără bani de întoarcere în Brazilia și a fost nevoit să îi contacteze disperat pe cei de la Avîntul Măneciu, club la care a evoluat în trecut!

Imaginile de mai sus sînt publicate de Ziarul Prahova.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (34)
10206038742466489
Cornelia Popa  •  11 Octombrie 2015, 10:35

...sunt zeci,sute de probleme care apar pretutindeni,...oameni înselati peste tot ,totusi cazul lui este unul care se adauga la altele ,..acum Fernando este la noi în Hostel ,asteptam pîna luni sa mearga la consulat .Nu numai ca l-a tepuit dar i-a luat si pasaportul ,cam asa stau lucrurile !

sorin.pch
sorin.pch  •  10 Octombrie 2015, 16:52
Postat de banciuu pe 10 Octombrie 2015, 16:07

Oparitule cand predai lectii faci un mic efort si apesi Caps Lock.Si apropo "capitata" Brazilia ce este?Si stai linistit *** ca numai "cuaut" nimic legat de stupizenia in care te scalzi.Metrou,mana intinsa,carton scris corect gramatical si ochii umeziti.Stii de ce?Poate te loveste norocul si capeti 2-3 lei.

*** esti prea prost, tu ai incepu cu ectiile de gramatica, scriind cu "iuitate" si "dute" si faze de genul, hai ca n-am cu cine vorbi mi-ai arat ca esti agramat rau de tot *** daca tu ma acuzi de asa ceva. esti o cauza pierduta

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

thelegend.
thelegend.  •  10 Octombrie 2015, 16:19

Da presa de ce nu a sesizat politia ?? Tind sa cred si nu tind ci sunt sigur ca si ei sunt in CO-CARDASIE cu impresaru ala care la tepuit pe baiat.

Vezi toate comentariile (34)
Comentează