FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV GSP » În Elveţia nu există cazul anunţat de Borcea!

Marius Constantin a fost titular în ambele întîlniri Dinamo - FC Vaslui, cîştigate de moldoveni: 3-1 şi 1-0
Marius Constantin a fost titular în ambele întîlniri Dinamo - FC Vaslui, cîştigate de moldoveni: 3-1 şi 1-0

Articol de - Publicat luni, 14 mai 2012 00:00 / Actualizat duminica, 13 mai 2012 20:40

Pe site-ul Tribunalului de Arbitraj Sportiv de la Lausanne sînt prezentate toate cazurile judecate sau care urmează să fie analizate, iar pînă pe 18 iunie nu apare nici o speţă "Dinamo versus FC Vaslui".

Bomba aruncată de Cristi Borcea vinerea trecută în privinţa meciurilor Dinamo - FC Vaslui din acest campionat s-ar putea să fie una deja fîsîită. "Vom cîştiga la TAS demersul nostru făcut împotriva Vasluiului şi vom lua 6 puncte, iar moldovenii vor pierde 6 puncte pentru că nu aveau voie să-l folosească pe Marius Constantin", a declarat Borcea la Fanatik Show.

Acţionarul "cîinilor" a plusat: "Decizia se va anunţa în cîteva zile. Ştiu şi cei de la FRF, şi cei de la LPF. Eu nu vorbesc aiurea, mă ştiţi. Aşa că, spartani, nespartani, vom cîştiga 6 puncte, puteţi să le puneţi de acum în clasament".

De ce anunţul lui Borcea ar putea să se dezumfle? Pentru că pe site-ul oficial al TAS, la rubrica unde sînt anunţate cazurile deja judecate în săptămînile precedente şi cele ce urmează să fie analize pînă la jumătate lunii iunie, nu apare această speţă dintre Dinamo şi FC Vaslui!

Pe pagina de internet a Tribunalului de la Lausanne sînt prezentate toate disputele care urmează să fie judecate în următoarea perioadă. Cazul la care face trimitere acţionarul din Ştefan cel Mare nu e afişat în cele 5 săptămîni care urmează. Ultima judecată despre care există date e diferendul dintre Fenerbahce, pe de-o parte, UEFA şi Federaţia Turcă de Fotbal, planificată pentru 18 iunie 2012.

Inclusiv litigiul dintre FCM Bacău şi Steaua pentru Eugen Baciu e prezentat pe site, ca fiind judecat în 26 aprilie şi care urmează să aibă un verdict în următoarea perioadă.

"Astea că pierdem 6 puncte la TAS sînt fumigene marca Borcea, pe care probabil că l-a bătut soarele în cap la Miami" (Adrian Porumboiu, patron FC Vaslui)

"Cum să stau eu de vorbă cu unul care e născut la Valea Boului şi vorbeşte de vacile altuia? În plus, Borcea şi-a luat Bacalaureatul la 28 de ani, ce pretenţii să ai de la unul ca el?!" (Adrian Porumboiu, patron FC Vaslui)

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (57)
lorenzo77nc
lorenzo77nc  •  15 Mai 2012, 00:25

nu apare nici o lista pe site.autoarea articolului mananca rahat.ultima decizie este de pe 30 aprilie ....nu apare nici o lista cu urmatoarele cazuri....

bestfox
bestfox  •  14 Mai 2012, 21:56

Nu apare pentru ca cei de la TAS au refuzat sa judece cazul pentru ca Dinamo nu a contestat in termen util asa ca oamenii nici nu s-au sinchisit sa mai judece de aia nu apare la judecate si nici nu-l vor judeca vreodata de aia nu va aparea la capitolul in curs de judecare. Ce e asa greu de inteles? In ceea ce-l priveste pe Borcea omul incearca sa destabilizeze Vasluiul sa-l ajute pe nasul Becali.

bakancsnet
bakancsnet  •  14 Mai 2012, 20:12

Inteleg ca Borcea minte.Dar oare de ce?Se te me ca nu mai scriu ziarele de el si va fi dat uitarii?Sau vrea sa agite apele si asa destul de tulburi al fotbalului romanesc.Sau traieste intr-o lume imaginara unde Dinamo iese campiona in fiecare an?

Vezi toate comentariile (57)
Comentează
Close