FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV GSP ”Nu sunt doar un fundaș oarecare” » Primele declarații ale lui Giorgos Katsikas la Dinamo: "Ne vom impune supremația în România"

Katsikas vrea să impresioneze și în tricoul lui Dinamo, în următoarele două sezoane Foto: fcdinamo.ro
Katsikas vrea să impresioneze și în tricoul lui Dinamo, în următoarele două sezoane Foto: fcdinamo.ro

Articol de - Publicat joi, 29 iunie 2017 10:26

Fundașul central Giorgos Katsikas mărturisește că are personalitate în joc și-i place să urce. Grecul a dezvăluit ce l-a determinat să vină în Liga 1.

Dinamo a perfectat în prima parte a zilei de ieri transferul stoperului grec Giorgos Katsikas, după ce s-au rezolvat actele fotbalistului de 27 de ani și după ce acesta a trecut probele medicale. Iar după-amiază jucătorul a plecat în Slovenia, pentru ca de azi să se antreneze sub comanda lui Contra.

Elenul, sosit să-l înlocuiască pe Dielna, a fost ultima dată la Esbjerg, în prima ligă daneză, după ce a mai trecut pe la Volos, Iraklis, PAOK Salonic și Twente. Imediat după ce a semnat documentele cu Dinamo a oferit un interviu pentru Gazeta Sporturilor. 

- Giorgos, de ce ai ales să vii la Dinamo?
- E o provocare pentru mine, am ales să vin după ce m-am informat și am vorbit și cu agentul meu, urmărind câteva lucruri despre istoria clubului și despre fani.

- Și ce-ai aflat?
- Știu că au avut ceva probleme în trecut, peste care au trecut, iar acum sunt un club stabil și totul este în regulă. Cred că se construiește un nou Dinamo, iar în câțiva ani va avea supremația în România și se va afirma din nou în Europa. Am văzut câteva meciuri din trecut ale echipei în cupele continentale, și din anii '80, și de acum câțiva ani. Bineînțeles, am vizionat pe internet scenografiile făcute de galerie, sunt fabuloase, nouă, grecilor, ne place să jucăm într-o atmosferă de vis.

- Cum te-ai prezenta suporterilor care nu te cunosc?
- Îmi place să construiesc atacul, să vin din spate, nu sunt doar un apărător oarecare. Dau bine cu capul, urc la fazele fixe. Cred că și cu mingea la picior am calitate. Sunt de picior stâng.

- Ai fizic de baschetbalist.
- Da, să știi! Când eram mic, acum vreo 15 ani, mai cochetam și cu baschetul, dar doar de amuzament și relaxare. Pun accentul și pe pregătirea fizică, îmi place mult să stau la sala de forță.

"Adversarii nu m-au primit cu flori"

- Crezi că-ți va lua mult să ajungi la nivelul pregătirii celorlalți coechipieri?
- Prind repede și sunt foarte muncitor. De-abia aștept să încep antrenamentele și, mai ales, să vină perioada competițională.

- Ești în regulă după aceea accidentare din 2015-2016?
- Total în regulă. Am jucat în Danemarca ultima oară, chiar acum în primăvară, vă dați seama că adversarii nu m-au primit cu flori. Sunt un fotbalist neînfricat. Voi arăta pe teren că am valoare.

13 meciuritoate ca integralist, a jucat Katsikas în 2017 pentru danezii de la Esbjerg

43 de partideși 4 goluri a adunat Giorgos în campionatul Greciei pentru PAOK. A fost finalist al Cupei Greciei, în 2014, cu trupa din Salonic

7 jocuria evoluat Katsikas pentru Twente în prima ligă a campionatului olandez

10 meciuriși un gol are Giorgos în cupele europene, în tricoul lui PAOK

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (40)
gizeh
gizeh  •  29 Iunie 2017, 17:15

hau ... hauuu ... ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

fangigi
fangigi  •  29 Iunie 2017, 16:28
Postat de rinist pe 29 Iunie 2017, 11:33

Asa, potailor, postati fraza asta indiferent de subiectul discutiei :)))) Doamne, cat trebuit sa fi durut anii de umilinte neintrerupte pe care vi le-am administrat

Pai *** ce crezi ca sustin indiferent de subiectul discutiei? Ca ele, adica mioarele, sunt urmasele echipei armatei!:)))))))))))) Si ca Gigi e comandantul suprem!:)))))))))))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ion_palnie
ion_palnie  •  29 Iunie 2017, 16:28
Postat de visarionpalnie pe 29 Iunie 2017, 12:56

sAVIOLO! vad ca suferi enorm ca nu mai sunteti pe prima scena si te-ai dat cu mogosoaia, vezi ca echipa aia cu stea normala nu mai joaca in liga 1!

Stapinul nostru nea gigi a pierdut 13 procese la rand si acum are cosmaruri cu Talpan Terminator. Hei hei hei! ! !

Vezi toate comentariile (40)
Comentează